اقدام‌های لازم برای دفاع از پایان‌نامه یا رساله در شهریور ۹۷ اعلام شد

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۹:۱۶ کد : ۱۰۰۰۱ اخبار

دانشجویان ارشد و دکتری واحد علوم و تحقیقات که قصد دارند از پایان‌نامه یا رساله خود در شهریور ماه ۹۷ دفاع کنند، لازم است در مرداد ماه نسبت به بارگذاری پایان‌نامه در سامانه، اخذ تاییدیه داوران و اخذ برگه وضعیت تحصیلی اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات اعلام کرد: آن دسته از دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی که می‌خواهند در شهریور سال جاری از پایان‌نامه یا رساله خود دفاع کنند، لازم است کلیه امور مقدماتی از جمله بارگذاری پایان‌نامه در سامانه، اخذ تاییدیه داوران، اخذ برگه وضعیت تحصیلی و... خود را قبل از شهریور ماه ۹۷ انجام دهند.

بر اساس این اطلاعیه، دانشگاه از ۳۰ تیر تا ۱۱ مرداد ماه ۹۷ به صورت کامل تعطیل بوده و از ۱۳ تا ۳۰ مرداد ماه (فقط در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه) دایر است.