اطلاعیه درباره ثبت نام پذیرفته‌شدگان مقاطع کارشناسی، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی واحد علوم و تحقیقات

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۰:۵۴ کد : ۱۰۱۳۴ اطلاعیه ها

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقاطع کارشناسی، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تا روز یکشنبه اول مهر ماه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، ثبت نام کلیه پذیرفته‌شدگان مقاطع کارشناسی، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تا روز یکشنبه اول مهر ماه انجام خواهد شد.

بر این اساس، کلیه پذیرفته‌شدگان مقاطع یاد شده که در موعد زمانی مقرر موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، می‌توانند تا ساعت ۱۸ روز یکشنبه اول مهر ماه با مراجعه حضوری و با همراه داشتن مدارک لازم نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

پذیرفته‌شدگان جهت انجام تمامی مراحل ثبت نام لازم است به دانشکده مربوطه مراجعه کنند.