با مشارکت واحد علوم و تحقیقات؛ بانک اطلاعات ملی ویژگی‌های فیزیکی و هیدرولیکی خاک‌‌های کشور تشکیل شد

۱۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۷ کد : ۱۰۲۳۵ اخبار
‌‌‌‌‌‌‌بانک اطلاعات ملی ویژگی‌های فیزیکی و هیدرولیکی خاک‌‌های کشور با مشارکت واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در پروژه تشکیل بانک اطلاعات ملی ویژگی‌های فیزیکی و هیدرولیکی خاک‌های کشور، تا کنون ۴۳۷۶۷۰ داده از ۴۰۲۸۰ موقعیت جغرافیایی کشور جمع‌‌آوری شده است.

در این پایگاه علاوه بر ویژگی‌های فیزیکی و هیدرولیکی، دیگر ویژگی‌های مرتبط با شیمی و حاصلخیزی خاک نیز در حال جمع‌آوری هستند.

در تهیه این پایگاه علاوه بر مؤسسه تحقیقات خاک و آب، مؤسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی و مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و دانشگاه‌های ولیعصر رفسنجان (عج)، شهرکرد، گیلان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، بوعلی سینا همدان، محقق اردبیلی، شاهد، واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، ارومیه و مهندسین مشاور (بویژه مهاب قدس، مشاور یکم و سامان آبراه) مشارکت کرده‌اند.

* منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان