دستورالعمل اخذ دروس جبرانی دانشجویان دکتری تخصصی ورودی ۹۴ به بعد ابلاغ شد

۲۰ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۰۲۳۸ اطلاعیه ها آموزشی

‌‌‌‌‌‌‌دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل اجرایی در خصوص دروس جبرانی باقیمانده دانشجویان دکتری را ابلاغ کرد.

‌‌‌‌به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد علوم و تحقیقات، با توجه به اینکه در برخی موارد دروس جبرانی برای دانشجویان دوره دکترای تخصصی از طرف واحدهای دانشگاهی در بدو ورود ارائه نشده و برای شرکت این دانشجویان در آزمون جامع مشکلاتی ایجاد شده است، ضمن تذکر و الزام واحدهای دانشگاه نسبت به ارائه دروس جبرانی در نیمسال اول و حداکثر دوم دوره دکتری تخصصی، به منظور مساعدت به این دانشجویان و رفع مشکلات آنها موارد زیر جهت اجرا به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده است:

۱) دانشجویانی که در امتحان جامع شرکت کرده و نمره قبولی اخذ کرده‌اند ولی تعدادی از دروس جبرانی آنها باقی مانده است، ملزم هستند استثنائاً در نیمسال اول ۹۷ نسبت به اخذ و گذراندن دروس اقدام نمایند و در صورتی که درس جبرانی باقیمانده ندارند و فاقد نمره حدنصاب زبان هستند (در فرصت شش ماهه برای ارائه نمره زبان هستند) نیمسال اول مرخصی آموزشی با احتساب اخذ نموده و ملزم به پرداخت ۲۵ درصد شهریه ثابت هستند.

۲) آن دسته از دانشجویان دوره دکترا که فاقد قبولی آزمون جامع هستند ولی از دروس جبرانی تا سقف ۶ واحد را باقیمانده دارند اخذ این دروس همراه آزمون جامع در نیمسال اول ۹۷، استثنائاً بلامانع است ولی پذیرش نمره قبولی در آزمون جامع منوط به اخذ نمره قبولی در همه دروس جبرانی در نیمسال جاری است. در صورت عدم حصول موفقیت، در نیمسال بعدی فقط دروس جبرانی را اخذ می‌نمایند و پس از اتمام کلیه دروس جبرانی، مجدد مجاز به شرکت در آزمون جامع خواهند بود.

تبصره ۱) در صورت عدم ارائه دروس جبرانی در واحد دانشگاهی مربوطه، دانشجو می‌تواند دروس مذکور را به صورت مهمان در یک واحد دانشگاهی دیگر بگذراند.

تبصره ۲) نمرات دروس جبرانی ماخوذه فوق می‌بایست در یکی از نیمسال‌های آموزشی قبل از آزمون جامع که در آن نیمسال درس / دروسی اخذ شده و یا در تابستان قبل از آزمون جامع با رعایت سقف مجاز ثبت گردد.