اطلاعیه مهم در خصوص کارت دانشجویی، تمدید یک هفته ای صدور و تحویل کارت دانشجویی دانشجویان کارشناسی

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۰۲۸۲ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

‌‌‌‌‌‌‌

با توجه به اتمام زمان اجرای طرح پایش فرهنگی و سلامت و با عنایت به ادامه مراجعات دانشجویان محترم مقطع کارشناسی جهت انجام پایش، طرح مذکور به مدت حداکثر یک هفته تا روز دوشنبه ۷ آبان ماه تمدید گردید.

لازم به ذکر می باشد آندسته از دانشجویان مقطع کارشناسی که تا کنون جهت اجرای طرح پایش مراجعه ننموده اند می بایست به ادارات امور فرهنگی و ارتباطات اجتماعی واقع در مرکز اسلامی پیامبر اعظم (ص) و اداره راهنمایی و مشاوره واقع در ساختمان علوم پایه- اتاق ۵۰۵ مراجعه نموده و پس از تکمیل فرم های مربوطه و دریافت فرم تائیدیه از ادارات مذکور، جهت صدور و دریافت کارت دانشجویی به اداره امور فرهنگی و دانشجویی دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

بدیهی است برای دانشجویانی که مراحل طرح پایش را تا تاریخ تمدید شده بصورت کامل طی ننمایند کارت دانشجویی صادر نخواهد شد.

معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد