طرح توانمند سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۰۳۵۳ اطلاعیه ها دانشگاه دانشجویی و فرهنگی

طرح توانمندسازی «صدف» به منظور بالا بردن توانایی‌های شغلی ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای ورود به بازار کار توسط شبکه نوآوری تهران و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا می‌شود.

طرح توانمندسازی «صدف» توسط شبکه نوآوری تهران و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری پردیس برگزار می‌شود. این طرح در نظر دارد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را برای ورود به بازار کار آماده کند.

اعضای بنیاد ملی نخبگان شامل ۹۰ درصد تخفیف، کلیه دانشجویان ۸۰ درصد تخفیف، فارغ‌التحصیلان سال ۹۴ تاکنون ۸۰ درصد تخفیف و فارغ‌التحصیلان سال ۹۰ تا ۹۴ از ۶۰ درصد تخفیف برخوردار خواهند بود.
علاقه‌مندان برای ثبت‌نام اولیه می‌توانند به سامانه شبکه نوآوری تهران ( tinet.ir ) مراجعه نمایند.

‌‌‌‌‌‌