حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در واحد علوم و تحقیقات : توجه به مسائل اعتقادی و تفسیر قرآن زمینه تحول در دانشگاه آزاد اسلامی است

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۰۳۵۸ اخبار تصویری

‌‌‌‌‌‌‌مراسم «سوگواره نبوی» با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین قرائتی ظهر امروز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی استاد اخلاق و مفسر قرآن در مراسم عزاداری ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) که با عنوان «سوگواره نبوی» در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، اظهار داشت: متأسفانه بسیاری از مردم دنیا از علوم اسلامی آگاهی ندارند. اسلام در مسائل حقوقی نکات بسیاری دارد اما دنیا به آن توجهی ندارد.

وی با اشاره به معضل مدرک گرایی در کشور، گفت: فارغ التحصیلان کشور در مقطع کارشناسی از وضعیت مطلوب و بهره علمی بالایی برخوردار نیستند. دانشجویان نباید به درس های دانشگاه اکتفا کرده و در یک ریل خاص حرکت کنند، بلکه باید طبق نیازهای جامعه و کشور، تحصیلات خود را ادامه دهند.

استاد اخلاق و مفسر قرآن در ادامه خاطرنشان کرد: علم دانشجویان باید کاربردی و در راستای رفع نیازهای کشور باشد. این انتقاد در مورد حوزه های علمیه نیز مطرح است چرا که برخی از علومی که در آنجا تدریس می شود، ارتباطی با مشکلات کشور ندارد.

وی تأکید کرد: اگر می خواهیم دانشگاه آزاد اسلامی متحول شود، باید پس از نمازهای واجب، تفسیرهای ۵ تا ۱۰ دقیقه ای قرآن داشته باشیم و قرآن و نهج البلاغه را تفسیر و در مورد آنها بحث و تبادل نظر کنیم.

پس از مراسم سوگواری، نمازخانه ساختمان علوم پایه واحد علوم و تحقیقات با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین ذاکر و حجت‌الاسلام والمسلمین رجالی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

*منبع: سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی