زمان برگزاری آزمون جامع واحد علوم و تحقیقات اعلام شد

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۰۵۲۲ اخبار تصویری

آزمون جامع دکتری تخصصی نیمسال نخست سال تحصیلی ۹۸-۹۷ واحد علوم و تحقیقات طی ۶ روز، یکم تا نهم دی ماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، براساس برنامه اعلام شده از سوی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی این واحد آزمون جامع دکتری تخصصی نیمسال نخست سال تحصیلی ۹۸-۹۷، به تفکیک دانشکده‌های این واحد از روز شنبه (۱/‏۱۰/‏۹۷) لغایت یکشنبه (۹/‏۱۰/‏۹۷) بصورت متمرکز در حسینه مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود.

این آزمون به تفکیک هر یک از دانشکده‌ها طی دو روز متوالی و در چهار نوبت برگزار خواهد شد.

گفتنی است شرایط لازم برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی جهت شرکت در آزمون جامع نیمسال اول ۹۸-۹۷، به شرح ذیل است:

1. در نیمسال اول ۹۸-۹۷ جهت امتحان جامع انتخاب واحد کرده باشد.
  2. کلیه دروس دوره (۱۸ واحد) را با حداقل معدل کل ۱۶ تا پایان نیمسال دوم ۹۷-۹۶ با موفقیت گذرانده باشد.
  3. دروس جبرانی روش تحقیق و مقاله نویسی و زبان تخصصی پیشرفته را علاوه بر دروس ذکر شده در بند ۲ با موفقیت گذرانده باشد.
  4. دانشجویان ورودی سال ۹۵ به بعد که در آزمون ورودی دانشگاه با نمره کمتر ۵۰۰۰ پذیرفته شده‌اند علاوه بر دروس بند ۲ و ۳ تعداد ۶ واحد درسی جبرانی را با موفقیت گذرانده باشند.
  5. دانشجویان ورودی سال ۹۴ که در آزمون ورودی دانشگاه دروسی را با نمره ۳۳.۳۳ کارنامه دارند، لازم است به ازای هر درس با نمره یادشده یک درس و تا سقف ۶ واحد علاوه بر دروس مندرج در بند ۲ بگذرانند.
  6. ارائه نمره قبولی در آزمون زبان مورد تأیید دانشگاه و یا ارائه تعهد نامه لازم به آموزش دانشکده.
  7. در صورت مردودی در درس اصلی و الزامی و جبرانی می‌بایست مجدداً همان درس یا دروس اخذ و گذرانده شود.

برای دسترسی به جدول زمان‌بندی برگزاری آزمون جامع دکتری تخصصی واحد علوم و تحقیقات کلیک کنید.