دکتر طهرانچی:حفظ ارزش های اسلامی و انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی یک اصل مهم است

۰۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۷ کد : ۱۰۶۷۸ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حفظ ارزش های انقلابی و اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی، یک اصل مهم است که تمامی اعضای این خانواده ملزم به توجه و اجرای آن هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین نشست شورای هماهنگی فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که با حضور معاونان فرهنگی دانشجویی و مسئولان شورای تخصصی فرهنگی واحدهای مرکز استان های سراسر کشور برگزار شد، گفت: معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، افسران مقابله با جنگ نرم هستند و باید توان مقابله با یورش مستکبران را داشته باشند.

دکتر طهرانچی افزود: دشمنان ایران اسلامی و به ویژه آمریکا، به این نتیجه رسیده اند که با جنگ سخت نمی توانند با جمهوری اسلامی ایران مقابله کنند، بنابراین به فکر جنگ نرم افتاده اند و تلاش می کنند فضای دانشگاه را از راه های مختلف از جمله فضای مجازی آلوده کنند.

وی با اشاره به رهنمود مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه فرهنگ یک جامعه مثل هوا و اکسیژن است، خاطرنشان کرد: در دانشگاه معاونان فرهنگی و دانشجویی وظیفه دارند در سالم سازی فضای تنفسی دانشگاه موثر باشند و پایش لازم را انجام دهند. در واقع فضای سالم دانشگاه باید پرورش دهنده و تربیت کننده باشد و برای این کار، لازم است معاونان فرهنگی دانشجویی، آراسته به مکارم اخلاقی و تقوای الهی، حرفه ای و کارآمد، خلاق و نوآور و سرباز انقلاب اسلامی باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تسهیل شرایط ازدواج جوانان را یکی از راهکارهای مقابله با جنگ نرم دشمنان دانست و اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق این امر، تمهیدات خاصی اندیشیده است.

دکتر طهرانچی با اشاره به موضوع آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه، اظهار داشت: حفظ ارزش های انقلابی و اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی، یک اصل مهم است که تمامی اعضای این خانواده ملزم به توجه و اجرای آن هستند.

توجه به اخلاق مداری، پویایی و تاثیرگذاری در حراست دانشگاه آزاد اسلامی

همچنین موسوی رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در پنجمین نشست شورای هماهنگی فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: حراست دانشگاه مصمم است دوشادوش معاونت فرهنگی و دانشجویی و سایر بخش های دانشگاه درخصوص موضوع های فرهنگی به نحو شایسته به وظایف خود عمل و نقش سازنده و مفیدی را ایفا کند.

وی ادامه داد: حراست دانشگاه آزاد اسلامی تلاش می کند متناسب با فضای فرهیختگی مجموعه و تحول رو به جلوی آن، اخلاق مدار، پویا و تأثیرگزار باشد. در این مسیر از تجربه و نظرهای مسئولان و استادان دانشگاه استفاده خواهیم کرد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی توجه به موضوع های فرهنگی در دانشگاه را ضروری دانست و تاکید کرد: با در نظر گرفتن ماهیت دانشگاه، ضرورت توجه به موضوع های فرهنگی در این محیط مقدس نسبت به سایر محیط ها دوچندان است.

منبع: سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی