نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی افتتاح شد

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۱ کد : ۱۰۶۸۹ اخبار تصویری

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، پارک های علم و فناوری و مراکز پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی پس از سخنرانی در مراسم افتتاحیه، از بخش های مختلف نمایشگاه بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های پژوهشی محققان دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه ۱۰۰۰ محصول در سالن شماره 38 B در فضایی حدود سه هزار مترمربعی از سوم تا ششم دی ماه برگزار می شود.

شرکت کنندگان از ۳۱ استان کشور و ۲ واحد مستقل (علوم و تحقیقات و نجف آباد) محصولات خود را در این نمایشگاه ارائه می کنند.

همچنین ۱۴۰ محصول از شرکت های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در معرض نمایش گذاشته شده است.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، دکتر طهماسب کاظمی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر مرتضی موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، دکتر داود ثمری مدیرکل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری آنا