دیدار صمیمانه رئیس واحد علوم و تحقیقات با دانشجویان

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۸ کد : ۱۰۷۵۰ اخبار تصویری

سه شنبه ۱۱ دی‌ماه جاری نشستی صمیمانه با حضور دکتر رضا مسعودی رئیس واحد علوم وتحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و تعدادی از دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این نشست دانشجویان دغدغه‌های صنفی خود را مطرح کردند و خواستار پی‌گیری این مسائل از سوی مسئولان دانشگاه شدند. رئیس واحدعلوم وتحقیقات در این نشست ضمن دعوت از دانشجویان به آرامش، از آنان خواست مراقب نفوذ و سوء استفاده عناصر مشکوک خارج از دانشگاه باشند.

دکتر رضا مسعودی گفت: در اسرع وقت و در فضایی آرام مواردی چون شورای صنفی دانشجویان و دیگر خواسته‌ها و مطالبات به حق، پی‌گیری خواهد شد.

رئیس واحد علوم وتحقیقات ادامه داد: مطالعات ایمن سازی راه‌های ارتباطی سایت دانشگاه با حضور یکی از بهترین مجریان این حوزه آغاز شده است و عملیات اجرایی آن بزودی شروع می شود.