تأکید رییس واحد علوم و تحقیقات بر ارائه خدمات رفاهی و ایمنی مناسب به دانشجویان

۱۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۷ کد : ۱۰۷۵۴ اخبار تصویری

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تأکید ویژه دکتر مسعودی رییس این واحد دانشگاهی برای ارائه خدمات رفاهی و ایمنی مناسب به دانشجویان به تشریح اقدامات رفاهی و خدماتی دانشجویان این واحد دانشگاهی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی این واحد گفت: براساس دستور مستقیم دکتر رضا مسعودی رییس واحد علوم و تحقیقات برای رفاه حال دانشجویان و ایمن‌سازی، معاونت فرهنگی و دانشجویی اقدام به تشکیل کارگروه‌های ویژه کرده است:

1. تشکیل کارگروه خدمات ایمنی و امنیت دانشجویی، نخستین اقدام واحد علوم و تحقیقات برای ایمن‌سازی و ارائه خدمات مناسب به دانشجویان است. این کارگروه متشکل از سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی، نماینده معاونت اداری و مالی، مدیرکل امور اداری، مدیرکل عمران و مستغلات، مدیرکل حراست، رییس اداره ترابری، رییس اداره رفاه و تغذیه و نماینده دانشجویان به بررسی و کارشناسی مسائل و مشکلات دانشجویان در واحد علوم و تحقیقات خواهد پرداخت.
  2. تشکیل کمیته بازرسی و نظارت بر ترابری اقدام دیگر این واحد دانشگاهی است. در این کمیته علاوه بر نماینده معاونت فرهنگی و دانشجویی، نماینده اداری و ترابری، نماینده‌های پیمانکاران و نماینده دانشجویان حضور دارند.
  3. تشکیل کمیته نظارت و بازررسی بر بوفه های ثابت و سیار، سلف و پارکینگ دانشجویی با حضور نماینده معاونت فرهنگی و دانشجویی، نماینده دانشجویان و کارشناس بهداشت و تغذیه.

همچنین برای نظارت و ارائه خدمات مناسب در اماکن ورزشی، کمیته نظارت و بازرسی اماکن ورزشی تشکیل می‌شود. این کمیته متشکل از نماینده‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی و نماینده دانشجویان است.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی افزود: ستاد پیگیری مطالبات دانشجویی و ایجاد سامانه اطلاع رسانی، یکی از اقدامات مهمی است که برای رفاه حال هرچه بیشتر دانشجویان راه‌اندازی شده است. دانشجویان می‌توانند پیشنهادات، انتقادات و شکایات خود را از طریق چهار روش حضوری، تلفن ثابت، تلفن همراه و پنل پیامکی، به اطلاع این ستاد برسانند.

گفتنی است دفتر اداره کل خدمات دانشجویی واقع در طبقه دوم شمالی ساختمان علوم انسانی و دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی واقع در بخش اداری ساختمان مرکز اسلامی پیامبر اعظم (ص) برای مراجعه حضوری در روزهای شنبه تا چهارشنبه در نظر گرفته شده است.

علاوه برآن شماره‌های

۰۹۰۲۲۷۱۳۵۳۵ (تماس و ارسال پیامک)

۱۰۰۰۳۰۷۷ (ارسال پیامک)

برای ارائه پیشنهادات، انتقادات و شکایات دانشجویان اختصاص داده شده است.

دکتر قهدریجانی با اشاره به مطالبات دانشجویان برای تقویت انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی و نگرانی آنان برای تأمین خوابگاه، خاطرنشان کرد: علاوه بر تشکیل شورای صنفی دانشجویان، راه‌اندازی خوابگاه دانشجویی (در گام نخست ویژه خواهران) در دستور کار قرار گرفته است.