کارگاه آموزشی جلوه های دینداری و زندگی مدرن برگزار می‌شود

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۱۰۵۳ اطلاعیه ها کارگاه ها

پژوهشکده مطالعات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد کارگاه آموزشی با عنوان "جلوه‌های دینداری و زندگی مدرن "را با تدریس دکتر محمد هادی قندهاری در روزهای سه شنبه مورخ ۲۱/‏۱۲/‏۱۳۹۷‬ از ساعت ۱۲ الی ۹ و ۱۸ الی ۱۴ به مدت ۸ ساعت با همکاری واحد الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به صورت مجازی و آنلاین برگزار نماید.

علاقمندان، اعضای هیات علمی و کارکنان جهت شرکت در این کارگاه می توانند به سایت واحد الکترونیکی به نشانی sc.iauec.ac.ir مراجعه نمایند.

شایان ذکر است؛ شرکت کنندگان در دوره آموزشی مزبور از امتیازات لازم بهره‌مند خواهند شد. در ضمن اعضای هیات علمی و کارکنان واحدهای تهران می‌توانند به صورت حضوری در کلاس شرکت نمایند.

آدرس: تهران، خیابان اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل شهید همت، انتهای خیابان شهید آذری، شهرک هما، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب؛ شماره تماس ۴۴۲۲۰۸۵۸-۰۲۱

تلفن تماس معاونت فنی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ۴۲۸۶۳۳۷۷-۰۲۱

ایمیل: madk@iauec.ac.ir