آغاز ثبت نام آزمون EPT فروردین ماه دانشگاه آزاد اسلامی

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۶ کد : ۱۱۰۶۹ اخبار

ثبت نام آزمون EPT فروردین ماه ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، ثبت نام آزمون EPT فروردین ماه ۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز سه شنبه ۲۱ اسفند ماه آغاز و تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۷ اسفندماه ادامه خواهد داشت.
آزمون مربوطه در روز جمعه ۲۳ فروردین ماه ۹۸ به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، کرج، کرمان، کرمانشاه و ساری برگزار خواهد شد.

زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه ۲۱ فروردین ماه است.

داوطلبان می‌توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی english.iau.ac.ir/ept نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند.

آزمون فراگیر مهارتهای زبان عربی در فروردین ماه برگزار نخواهد شد و متقاضیان این آزمون می‌توانند برای دوره اردیبهشت ماه مطابق تقویم زمانی که متعاقباً اعلام می‌شود، ثبت نام کنند.

منبع: سایت اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی