آئین جشن دانش‌آموختگی دانشجویان واحد علوم و تحقیقات برگزار شد / رئیس واحد علوم و تحقیقات: خصلتی برتر از علم آموزی نیست

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۱۰۷۰ اخبار تصویری

آئین جشن دانش‌آموختگی ۲۰۰ دانش‌آموخته واحد علوم و تحقیقات در تمامی مقاطع تحصیلی با حضور رئیس واحد علوم و تحقیقات، معاونان و جمعی از رؤسا و استادان دانشکده‌های این واحد به همراه خانواده دانش‌آموختگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر رضا مسعودی رئیس این واحد دانشگاهی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این مراسم گفت: بدون شک در عالم خلقت، خصلتی برتر از علم آموزی نیست.

وی افزود: امیدوارم با پشتکار و تلاشی که در فراگیری علم و دانش در واحد علوم و تحقیقات داشته‌اید، بتوانید آینده‌ای موفق و درخشان را برای خود و جامعه رقم بزنید. البته دانش‌آموختگی شما به معنای پایان ارتباط با واحد علوم و تحقیقات نیست چراکه با برنامه‌ریزی صورت گرفته در این واحد بدون شک در آینده‌ای نزدیک از حضورتان در راستای نیل به اهداف بلند و متعال این مجموعه علمی بهره‌مند خواهیم شد.

دکتر مسعودی با بیان اینکه واحد علوم و تحقیقات به عنوان پیشانی دانشگاه آزاد اسلامی، بهترین واحد این مجموعه دانشگاهی و در زمره برترین دانشگاه‌های کشور است، ادامه داد: در حال حاضر واحد علوم و تحقیقات دارای ۴۹ رشته در مقطع کارشناسی، ۳۴۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۳۳ رشته در مقطع دکتری است.

وی اضافه کرد: واحد علوم و تحقیقات دارای ۱۲ دانشکده جامع است که ۱۳۷۱۰ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۱۴۰۰۱ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۷۲۰۱ دانشجو در مقطع دکتری در مجموع این دانشکده‌ها در حال تحصیل هستند.

دکتر مسعودی خاطرنشان کرد: ۱۷۲۸ دانش‌آموخته در مقطع کارشناسی، ۷۴۵۶ دانش‌آموخته در مقطع کارشناسی ارشد و ۸۳۱ دانش‌آموخته در مقطع دکتری در سال جاری از واحد علوم و تحقیقات فارغ‌التحصیل شده‌اند.

دکتر محمد قهدریجانی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم خطاب به دانش‌آموختگان گفت: همواره در زندگی خود فلسفه و هدف داشته باشید و تنها به این شیوه می‌توانید آینده‌ای توأم با موفقیت را برای خود ایجاد کنید.

دکتر امیر اسماعیل آذر استاد زبان و ادبیات فارسی این واحد در این مراسم با بیان اینکه یکی از مهمترین اصول اساسی زندگی، اندیشیدن است، گفت: عالمی و دانایی پسامد اندیشیدن است. دنیای امروز ما را به مصرف‌گرایی عادت داده و از اندیشیدن دور می‌کند.

وی افزود: معتقدم باید اندیشه و تفکر را بکار بست تا بتوان با ارائه فعالیت‌هایی نظیر ایجاد کسب و کار علاوه بر موفقیت خود به نوعی دست دیگران را نیز گرفت. ذهن پوینده باید تفکر کند و بسازد.

دکتر اسماعیل آذر در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه شادی و نشاط از درون انسان نشأت می‌گیرد، افزود: راه لذت و شادی از درون انسان‌ها است، نادانی است اگر آن را از برون جستجو کنیم.

در این مراسم تنی چند از فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری به نمایندگی از سوی دیگر دانش‌آموختگان لوح تقدیر خود را از دست ریاست واحد، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاون پژوهش و فناوری دریافت کردند.

دانش‌آموختگان هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری این واحد دانشگاهی که به مرتبه دانش‌آموختگی نائل شده‌اند، جامه‌های ویژه دانش آموختگی بر تن کرده و با حضور در این آئین ویژه، در پیشگاه پروردگار سوگند یاد کردند تا در قبال مسئولیت‌هایی که پس از فارغ‌التحصیلی دارند، خود را متعهد بدانند.