نمایش انتظار مسموم توسط گروه زبان و ادبیات فرانسه واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۱۲۲۱ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

نمایش "انتظار مسموم" وابسته به گروه زبان و ادبیات فرانسه واحد علوم و تحقیقات در بخش مسابقه چهارمین دوره از جشنواره تئاتر دانشجویی فرانسوی زبان حضور خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، چهارمین دوره از جشنواره تئاتر دانشجویی فرانسوی زبان، ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود و نمایش "انتظار مسموم" به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا عزیزی، روز جمعه ۱۳ اردیبهشت ساعت ۱۵ در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی به روی صحنه خواهد رفت.

پیش از این نیز نمایش "بحران و مجازات" به کارگردانی پگاه مرادی از واحد علوم و تحقیقات در دومین دوره از جشنواره تئاتر دانشجویی فرانسوی زبان جایزه بهترین کارگردانی را کسب کرده بود.

‌‌‌‌‌