مراسم معنوی اعتکاف در واحد علوم و تحقیقات برگزار می شود

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۱۳۴۹ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

مراسم اعتکاف رمضانیه (ویژه خواهران و برادران) همزمان با لیالی قدر در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، این دوره از مراسم اعتکاف رمضانیه از یکشنبه ۵ خرداد لغایت سه‌شنبه ۷ خرداد سال جاری برگزار خواهد شد. پذیرش این آئین معنوی از ساعت ۲۱ الی ۲۳ شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۸ است.

براساس اعلام معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات، ثبت نام برای حضور در مراسم اعتکاف رمضانیه از روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت آغاز و تا اول خرداد ۹۸ تنها از طریق لینک اعتکاف رمضانیه در صفحه اصلی سایت واحد علوم و تحقیقات به نشانی www.srbiau.ac.ir امکان‌پذیر است.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۴۴۸۶۷۳۵۰-۴۴۸۶۷۱۵۴-۴۴۸۶۹۴۱۵ تماس حاصل کنند.

‌‌‌‌