ثبت نام اعتکاف رمضانیه

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۱۳۵۸ اعتکاف رمضانیه

اطلاعیه ثبت نام اعتکاف رمضانیه

به اطلاع کلیه دانشگاهیان می رساند مراسم اعتکاف رمضانیه (ویژه خواهران و برادران) همزمان با لیالی قدر در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار می گردد.

زمان برگزاری اعتکاف: یکشنبه ۰۵/‏۰۳/‏۹۸ لغایت سه شنبه ۰۷/‏۰۳/‏۱۳۹۸

پذیرش: روز شنبه مورخ ۰۴/‏۰۳/‏۹۸‬ از ساعت ۲۱ الی ۲۳

شرایط ثبت نام:

۱- ثبت نام از تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۹۸ شروع و تا ۱ خرداد ۹۸ ادامه خواهد داشت، در صورتی که ظرفیت زودتر از موعد مقرر پایان پذیرد ثبت نام متوقف خواهد شد.

۲- ثبت نام صرفاً از طریق سایت واحد علوم و تحقیقات به نشانی www.srbiau.ac.ir صورت می پذیرد.

۳- هزینه ی ثبت نام برای دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد علوم و تحقیقات مبلغ ۸۰ هزارتومان، برای سایر واحد های دانشگاهی مبلغ ۱۰۰ هزار تومان و غیر دانشگاهیان مبلغ ۱۲۰ هزار تومان می باشد.

۴- متقاضیان ثبت نام می بایست مبلغ مورد نظر را از طریق شماره حساب ۰۱۰۶۹۸۹۲۵۷۰۰۲ بانک ملی شعبه واحد علوم و تحقیقات واریز نموده و تصویر فیش واریزی را در قسمت ثبت نام بارگذاری نمایند.

۵- واحد های دانشگاهی می توانند با هماهنگی لازم با معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات نسبت به ثبت نام گروهی اقدام و لیست شرکت کنندگان در مراسم اعتکاف را برای حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات ارسال نمایند.

۶- با توجه به برنامه ریزی و پیش بینی معاونت فرهنگی و دانشجویی جهت متقاضیان شرکت در اعتکاف رمضانیه، پس از ثبت نام نهایی امکان انصراف و استرداد وجه وجود نخواهد داشت.

۷- کلیه ثبت نام کنندگان در زمان مراجعه جهت پذیرش می بایست تصویر فرم ثبت نام خود را به همراه داشته باشند.

-علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره های ۴۴۸۶۷۳۵۰-۴۴۸۶۷۱۵۴-۴۴۸۶۹۴۱۵ تماس حاصل فرمایند.