برگزاری مراسم اعتکاف رمضانیه در واحد علوم و تحقیقات

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۴ کد : ۱۱۳۹۴ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

‌‌‌‌‌‌‌اطلاعیه برگزاری مراسم اعتکاف رمضانیه در واحد علوم و تحقیقات

به اطلاع کلیه ثبت نام کنندگان در مراسم معنوی اعتکاف می رساند:

۱- زمان پذیرش از روز شنبه مورخ ۰۴/‏۰۳/‏۹۸‬ از ساعت ۲۱ الی ۲۳ می باشد که معتکفین محترم با در دست داشتن کارت شناسایی (دانشجویان کارت دانشجویی، اساتید و کارکنان کارت پرسنلی و غیر دانشگاهیان کارت ملی) و پرینت ثبت نام و اصل فیش واریزی به بخش پذیرش واقع در مسجد امام علی (ع) واحد مراجعه نمایند.

۲- وسایل شخصی خودتان از جمله ساک کوچک، لباس، پتو، بالش، دمپایی، حوله، داروهای مورد نیاز و مصرفی، چفیه، شانه، مسواک، شارژر موبایل، لب تاپ، کتاب و... که مورد نیاز می باشد همراه داشته باشید.

۳- از آوردن وسایل غیر ضروری و اشیاء گرانبها جداً خودداری فرمائید.(مراقبت از وسایل شخصی و مدارک به عهده شخص معتکفین می باشد).

۴- برابر با هماهنگی بعمل آمده کلیه معتکفین می توانند با خودرو شخصی خود به واحد مراجعه نمایند.

۵- در صورت هر گونه سوال می توانید با شماره های ۴۴۸۶۹۴۱۵ و ۴۴۸۶۷۳۵۰ و ۴۴۸۶۷۱۵۴ تماس حاصل نمایید.

‌‌