جذب سرباز وظیفه (امریه) در شرکت آریاپلیمر پیشگام اصفهان

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۹ کد : ۱۱۴۹۳ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

شرکت دانش بنیان آریا پلیمر پیشگام تولید کننده نانو کامپوزیت‌های پلیمری و انواع مستربچ‌های افزودنی، قصد دارد مطابق قانون تسهیلات نظام وظیفه تخصصی برای افراد فعال در شرکت های دانش بنیان، از بین دانشجویان کارشناسی ارشد برتر( آقا ) در رشته مهندسی پلیمر ساکن اصفهان که فرصت کلی (8 ماه ) تا اعزام به خدمت سربازی دارند، افرادی را جهت اشتغال و گذراندن دوره خدمت سربازی در این شرکت به کار گیرد.

دانشجویان می توانند رزومه خود را به آدرس ایمیل job@ariapolymer.ir   با موضوع "درخواست گذراندن خدمت سربازی نام خانوادگی" ارسال کنند.

متقاضیان با مراجعه به سایت بنیاد ملی نخبگان، قسمت تسهیلات و حمایت ها، نظام وظیفه تخصصی (فناور) و مراجعه به سایت کارگروه ارزیابی و صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان، در قسمت تسهیلات نظام وظیفه می توانند شیوه نامه بهره مندی دانش آموختگان فناور از تسهیلات خدمت نظام وظیفه تخصصی و شرایط مورد نیاز برای انجام امریه در شرکت های دانش بنیان را بررسی نمایند.