آغاز ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی دانشگاه آزاد اسلامی(۵ - تیر - ۱۳۹۸)

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۲ کد : ۱۱۵۴۲ اخبار تصویری

ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی تیر ماه 98 دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چهارشنبه 5 تیر ماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنج شنبه 13 تیر ادامه خواهد داشت.

آغاز ثبت نام آزمون   EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی  دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی تیر ماه  98 دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چهارشنبه 5 تیر ماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنج شنبه 13 تیر ادامه خواهد داشت .
آزمون های مربوطه در روز جمعه 21 تیر  ماه 98 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد ، اصفهان ، اهواز ،کرج، کرمان،کرمانشاه  ، ساری ، رشت و اردبیل  برگزار خواهد شد. زمان دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه  19 تیر ماه می باشد .

کلیه دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانیenglish.iau.ac.ir/ept  نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون ها آگاهی یابند .

شایان ذکر است به دلیل برگزاری همزمان آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی  هر داوطلب مجاز به ثبت نام در یکی از آزمون های مذکور می باشد و شرکت همزمان در دوآزمون فوق امکان پذیر نمی باشد .

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی