جدیدترین فراخوان‌های اداره کل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات ۹ تیرماه ۱۳۹۸

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۶ کد : ۱۱۶۸۱ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

قابل توجه دانشجویان واحد علوم و تحقیقات
    آن دسته از دانشجویانی که تمایل دارند در تمرینات تیم کشتی آقایان جهت اعزام به مسابقات کشوری، شرکت نمایند روز یکشنبه مورخ 98/5/13 ساعت 10 صبح به مجموعه ورزشی فتح، سالن رزمی مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44868489 تماس حاصل نمایند.
    آن دسته از دانشجویانی که تمایل دارند در تمرینات انتخابی تیم جودو آقایان جهت اعزام به مسابقات کشوری، شرکت نمایند روز سه شنبه مورخ 98/5/15ساعت 17 به مجموعه ورزشی فتح، سالن رزمی مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44868489 تماس حاصل نمایند.
    آن دسته از دانشجویانی که تمایل دارند در تست انتخابی تیم کاراته خواهران جهت اعزام به مسابقات کشوری، شرکت نمایند روز سه شنبه مورخ 98/5/15ساعت 14 به مجموعه ورزشی فتح، سالن رزمی مراجعه نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44868486 تماس حاصل نمایند.