اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره تاریخ برگزاری و نحوه نام نویسی در پنجمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا - سامفای دانشگاهی) سال ۱۳۹۸

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۶ کد : ۱۱۷۴۴ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

پیرو اطلاعیه روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور،  به اطلاع می¬رساند پنجمین دوره نام‌نویسی برای شرکت در آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا – سامفای دانشگاهی) از روز یکشنبه مورخ 27/05/98 آغاز و در روز پنجشنبه مورخ 31/05/98 پایان می‌پذیرد. لازم به تاکید است که نام‌نویسی منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.orgانجام خواهد پذیرفت.
با توجه به اینکه پرداخت هزینه نام‌نویسی به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است با استفاده از کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب که پرداخت الکترونیکی آن‌ها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مذکور و پرداخت مبلغ 1.200.000 (یک میلیون و دویست هزار) ریال به عنوان وجه نام‌نویسی اقدام و سپس نسبت به دریافت اطلاعات کارت اعتباری (شماره سریال 12 رقمی) اقدام نمایند.
آزمون سنجش استاندارد مهارتهای زبان فارسی (سامفا – سامفای دانشگاهی) منحصراً در سطح آکادمیک (دانشگاهی) و شامل بخشهای شنیداری، خوانداری، نوشتاری و گفتاری بوده که مهارت داوطلبان در این بخشها سنجیده خواهد شد.
آزمون مذکور در صبح و بعدازظهر روز جمعه مورخ 15/06/98 همزمان با حوزه های داخل کشور در حوزه های امتحانی خارج کشور نیز به شرح ذیل برگزار خواهد شد.

نام کشور

حوزه امتحانی خارج کشور

عراق

اربیل

عراق

نجف

لبنان

بیروت

ترکیه

آنکارا

سوریه

دمشق

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تمدید مهلت نام نویسی در پنجمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا – سامفای دانشگاهی) سال 1398
بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی نام نویسی در پنجمین آزمون سنجش استاندارد مهارت‌های زبان فارسی (سامفا – سامفای دانشگاهی) سال 1398 می‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا این تاریخ (98/05/31) برای نام نویسی اقدام ننموده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده است که بتوانند تا روز چهارشنبه مورخ 98/06/06 نسبت به نام نویسی و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.
لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق اطلاعیه مورخ 24/05/98 و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به نام نویسی در آزمون مذکور اقدام نمایند.
ضمناً آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به نام نویسی اقدام نموده اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.