اطلاعیه همکاری معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۱۸۵۹ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

همکاری معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مبتنی بر گردشگری

به مناسبت روز جهانی گردشگری، برنامه های گوناگونی در ارتباط با بزرگداشت این روز در کشور از سوی وزارت میراث، گردشگری و صنایع دستی برگزار می شود.

براساس اعلام سازمان جهانی گردشگری مراسم روز جهانی جهانگردی 5 مهرماه 1398 بامحوریت آموزش، مهارت و اشتغال برگزار می گردد؛

گفتنی است این وزارتخانه با توجه به ظرفیت و نقش دانشگاه‌ها در آموزش‌های گردشگری انسان‌محور و تاثیر آن در مهارت‌افزایی و اشتغال در زجیره ارزش خدمات گردشگری و نظر به تمرکز صنعت گردشگری نسبت به تبیین و اجرای ویژه برنامه‌های آموزشی مرتبط با محوریت موضوع شعار روز جهانی گردشگری ازجمله: برگزاری سمینار و کارگاه‌های آموزشی و ... آمادگی همکاری‌های لازم را دارد.

گفتنی است علاقمندان برای برنامه‌ریزی و اجرای برنامه های آن دانشگاه، دفتر مطالعات آموزش گردشگری با شماره  66582244 (آقای امینی)آمادگی هرگونه همکاری را دارد.