نخستین کنفرانس بین‌المللی بهبود تاب‌آوری بیمارستان‌ها و مراکز حیاتی برگزار می‌شود

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۱۸۶۰ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

اولین کنفرانس بین المللی بهبود تاب‌آوری بیمارستان‌ها و مراکز حیاتی با هدف ارتقاء و اهمیت جامعه مهندسین کشور در زمینه بهبود تاب‌آوری مراکز حیاتی 7 و 8 مهرماه سال 1398 برگزار می‌شود.

شرکت در این همایش که توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و برنامه اسکان بشرملل متحد      UN-HBITAT سازماندهی شده است، بصورت حضوری و از طریق وبینار امکان‌پذیر است.

گفتنی است در این کنفرانس، در قالب نمایشگاه جانبی تعدادی از فعالان صنعت در حوزه طراحی و ساخت و بهره‌برداری بیمارستان‌ها، مشارکت دارند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین شرکت در کنفرانس می‌توانند به وب‌گاه WWW.IRHCF.IR  مراجعه کنند.

لازم به ذکر است در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه بین‌المللی از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و برنامه اسکان بشر ملل متحد اعطاء می‌شود.