نمایشگاه دستاوردهای ارتش در واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۲ کد : ۱۱۸۷۸ اخبار تصویری

رئیس واحد علوم و تحقیقات در همایش «مقاومت-پایداری-اقتدار» عنوان کرد :

تأمین نیازهای دفاعی کشور یکی از مأموریت‌های دانشگاه‌ها است// نمایشگاه دستاوردهای ارتش در واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد

همزمان با سی و نهمین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس، همایش «مقاومت-پایداری-اقتدار» با حضور رئیس واحد علوم و تحقیقات، معاون اجرایی، فرمانده گروه پهباد، رئیس سازمان ایثارگران نزاجا و جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان واحد علوم و تحقیقات در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر رضا مسعودی رئیس این واحد دانشگاهی در این همایش ضمن خیرمقدم و تبریک هفته دفاع مقدس، گفت: جای دارد یادی کنیم از شهدای جنگ تحمیلی که با نثار خون خود شرایط و امنیت حال حاضر را فراهم کرده‌اند. امیدوارم با رفتار، اعمال و فعالیت خود برای تحقق اهداف والای آنان، در روز قیامت در برابر آن عزیزان سربلند باشیم.

وی افزود: بدون شک بزرگداشت هفته دفاع مقدس و یادآوری ایثارگری شهدا، ترویج و زنده نگاه داشتن این فرهنگ در کشور، جامعه و بخصوص دانشگاه نقش بسیار ویژه‌ای در هویت بخشی به نسل جوان را دارد.

دکتر مسعودی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران، ادامه داد: گرچه تنها بخش کوچکی از دستاوردهای دفاعی انقلاب اسلامی در این نمایشگاه در معرض نمایش قرار داده شده است، لیکن همین دستاوردها خود نشان از اقتدار و توانمندی جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاعی دارد. توانمندی و اقتداری که بدون شک از برکات هشت سال دفاع مقدس است.

وی فعالیت در حوزه تأمین نیازهای دفاعی کشور را یکی از مأموریت‌های دانشگاه‌ها بیان کرد و افزود: واحد علوم و تحقیقات با توجه به ظرفیت علمی، تحقیقاتی و پژوهشی خود، آمادگی هرگونه همکاری و حمایت از فعالان حوزه تأمین کننده امنیت کشور را دارد.

امیر حمیدرضا سلمانی معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این همایش، با اشاره به تقارن هفته دفاع مقدس و ایام محرم، وقوع انقلاب اسلامی ایران را در تأسی از مکتب و قیام عاشورا بیان کرد و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی با بهانه قرار دادن قرارداد 1975 الجزایر و به سرسپردگی صدام، بر ایران تحمیل شد. جنگی که در آن دشمن به دنبال سرنگونی نظام بود. اما از آنجایی که ریشه انقلاب اسلامی ایران در قیام عاشورا است، رزمندگان اسلام نیز با تأسی از این مکتب به زیبایی در برابر تهاجم دشمن ایستادگی کردند.

وی افزود: ملت ایران به ویژه قشر جوان و دانشگاهی سهم زیادی در هشت سال دفاع مقدس داشتند. بدون شک نسل جوان امروز نیز نقش بسزایی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی خواهند داشت.

امیر سلمانی هشت سال دفاع مقدس را گنجینه‌،‌ چراغ و راهنمای مسیر انقلاب اسلامی بیان کرد و ادامه داد: همانگونه که امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) گنج‌های نهفته در قیام عاشورا را با خطابه های خود به زیبایی ترسیم کردند، بیان گنجهای گنجینه هشت سال دفاع مقدس از جمله وظایفی است که بر دوش تک تک ما قرار دارد.

وی با اشاره به دستاوردها و توانمندی‌های دفاعی کشور تصریح کرد: نیروی زمینی ارتش با تغییر در ساختار و  ماهیت یگان‌های رزم خود،  تبدیل به یک نیروی واکنش سریع و متحرک هجومی شده است. این بدان معنا است که یگان‌های نیروی زمینی توانایی جابجایی و انتقال به هر نقطه از ایران را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دارند.

معاون اجرای نزاجا در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه دستاوردهای ارتش در واحد علوم و تحقیقات، خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره آمادگی هرگونه همکاری و تعامل با حوزه دانشگاهی کشور را داشته و دارد.

در حاشیه همایش «مقاومت-پایداری-اقتدار»، با حضور دکتر رضا مسعودی رئیس این واحد دانشگاهی و امیر حمیدرضا سلمانی معاون اجرایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از کتب دفاع مقدس رونمایی شد.
براساس این گزارش با توجه به اهمیت یادآوری رشادت‌های رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحمیلی، با همکاری ارتش جمهوری اسلامی ایران کتب تألیفی در حوزه دفاع مقدس در کتابخانه و مرکز اسناد علمی واحد علوم و تحقیقات برای استفاده دانشگاهیان قرار گرفت. گفتنی است این کتب در حال تکمیل است.

گفتنی است نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت بزرگداشت سی و نهمین سالگرد دفاع مقدس تا 7 مهرماه جاری در واحد علوم و تحقیقات برقرار است.