فراخوان جایزه دانشمند جوان انسان و کره مسکون یونسکو- سال ۲۰۲۰

۱۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۲۰۶۶ اطلاعیه ها دانشگاه
سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (UNESCO) برای جایزه با عنوان دانشمند جوان انسان و کره مسکون (MAB) فراخوان داده است

این جایزه به منظورتشویق دانشمندان جوان کشورهای در حال توسعه برای تحقیق در خصوص مسائل مرتبط با ذخیره گاه های زیست کره و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات بین دانشمندان نسل جدید، می باشد.
متقاضیان دریافت جایزه باید حداکثر ۳۵سال سن داشته باشند و پروژه‌های مرتبط با ذخیره‌گاه‌های زیست‌کره را برای جایزه دانشمند جوان انسان و کره مسکون پیشنهاد دهند. این پروژه‌ها باید حداکثر تا مدت دو سال انجام شود. مبلغ این جایزه حدود ۵۰۰۰ دلار امریکا است. متقاضیان می بایست در پروژه های خود به این نکته توجه داشته باشند که اجرای برنامه انسان و کره مسکون یونسکو تا سال ۲۰۲۵ بر اساس برنامه اقدام لیما و استراتژی این برنامه در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار خواهد بود و همچنین چگونگی ارتباط پروژه با اقدامات پژوهشی لیما و اهداف توسعه پایدار را مشخص کنند.
داوطلبان واجد شرایط تا هشتم آذرماه سال جاری فرصت دارند تا فرم تکمیل‌شده و رزومه خود را به گروه علوم کمیسیون ملی یونسکو – ایران به نشانی الکترونیکی sc.irunesco@gmail.com ارسال نمایند.
علاقه­‌مندان می توانند برای دریافت فرم مربوطه و اطلاعات بیشتر به سایت www.irunesco.org  مراجعه نمایند.