سومین نشست «روش‌ نظریه پردازی در حوزه علوم انسانی – اسلامی» در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۳۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۷ کد : ۱۲۳۲۲ اخبار

سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «روش‌ نظریه‌پردازی در حوزه علوم انسانی-اسلامی» با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و حضور جمعی از استادان، دانشجویان و کارکنان واحد علوم و تحقیقات در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر خسروپناه در این نشست تخصصی ضمن اشاره به برخی از مباحث مطرح شده در دو نشست قبلی، به ارائه مطالبی نظیر عناصر نظریه پردازی شامل تفکر خلاقانه، راه‌یابی‌اتفاقی و اخذ تطبیق مفاهیم پرداخت.

وی همچنین با اشاره به مدیریت‌پذیر بودن نظریه پردازی به ارائه مطالبی پیرامون رویکردها و تکنیک‌های نظریه پردازی پرداخت.

گفتنی است در  پایان این نشست، همانند دو نشست گذشته جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.