پیام تسلیت رییس واحد علوم و تحقیقات به مناسبت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۵ کد : ۱۲۳۹۱ اخبار تصویری

انا لله و انا الیه راجعون

فَإنَّ الجهاد بابٌ من ابواب الجنه فتحه الله لخاصه أولیائه و هُو لباس التقوی و درع الله الحصینه وجنتهُ الوثیقه(نهج البلاغه خطبه 27)

آری جهاد دری از درهای بهشت که خدا به روی گزیده دوستان خود گشوده است و جامه تقوی است که بر تن آنان پوشیده است و زره استوار الهی است که آسیب نبیند سپر محکم اوست که تیر در آن ننشیند. در طول تاریخ پر افتخار اسلام بوده اند کسانیکه در راه خدا از همه چیز گذشته اند تا جامعه را از خواری برهانند و هر گونه زبونی و فرومایگی را از آن بزدایند و سرزمین خود را از تاخت دشمن مصون دارند. آنان پیوسته حامی ستمدیدگان در برابر متجاوزان بودند و اینک حاج قاسم سلیمانی جهادگری از تبار حسین و از گزیده دوستان خدای سبحان از برای دفاع و صیانت از دین و سرزمینش جان فدا کرد تا زنده کند قیام کربلا را و یادآور شود ظلم و ستم بیدادگران، ستمکاران و  یزیدیان را باشد که وعده های خداوند در روی زمین محقق گردد و مردمانش در آسودگی و آرامش خیال زندگی کنند و از غارت و تجاوز و ننگ و زبونی در امان باشند.
او امروز در کنار دیگر یاران شهیدش چون  شهید همت، شهید باکری و شهید جهان آرا آسوده و فارغ البال آرمیده چه به وظیفه الهی خویش عمل کرده است. روحش شاد و راهش پررهرو باد.
جامعه دانشگاهی امروز باید  بیش از گذشته در صحنه علم و دانش جهاد خستگی ناپذیر ، جانفشانی و از خودگذشتگی کند تا راه این رادمردان بزرگ تاریخ جاودان بماند.
آن فروریخته گلهای پریشان در باد
کز پی جام شهادت همه مدهوشانند
نامشان زمزمه نیمه شب مستان باد
تا نگویند که از یاد فراموشانند
این جانب به نمایندگی از سوی همه استادان و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات شهادت سردار رشید اسلام و مجاهد نستوه حاج قاسم سلیمانی را به حضرت ولی عصر روحی و ارواح العالمین له الفدا، رهبر فرزانه انقلاب(مدظله العالی)، و خانواده شهدا بویژه آن شهید بزرگوار تعزیت و تهنیت عرض می کنم و از خداوند بزرگ مسألت دارم جایگاه او را در بهشت برین و در کنار برگزیدگانش قرار دهد.

رضا مسعودی
        رییس واحد علوم و تحقیقات