مراسم گرامیداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۲۴۰۰ اخبار تصویری

مراسم گرامیداشت سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و جمعی از یاران شهیدش، با حضور رئیس، اعضای هیأت رئیسه و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، حجت الاسلام والمسلمین شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی گفت: حاج قاسم سلیمانی شخصیتی نیست که در این فرصت اندک در مورد آن بتوان صحبت کرد. حاج قاسم سلیمانی یک فرد نیست یک جریان تاریخی است که باید تحلیل ها به دنبالش آورده شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی افزود:  شهید حاج قاسم سلیمانی شخصیتی محبوب در میان مردم است. در میان نعمت هایی که خدا به ما عنایت کرده از جمله علم، ثروت، قدرت که هرکدام به جای خود ارزشمند است، نعمت محبوبیت در این عالم جایگاه منحصر به فردی دارد.

به گفته وی، از جمله خصوصیات حاج قاسم سلیمانی می توان به  اخلاق نیک و زبان صدق ایشان اشاره کرد. همچنین سردار شهید فرد خوش نامی بودند و راز این محبوبیت کسب مقام جهاد است. از دیگر خصوصیات حاج قاسم می توان به شجاعت ایشان اشاره کرد  شجاعت ایشان چه در داخل  کشور و چه در خارج از کشور زبانزد است، به طوری که دشمنان از نام ایشان لرزه به تنشان می افتاد.

دکتر شریفانی تصریح کرد: از دیگر خصوصیات ایشان کسب مقام هجرت است، که برای جهاد ترک وطن کردند. ایشان کانون اخلاق بودند عاشق خانواده‌های شهید بودند، در سخت ترین شرایط به پدرو مادر خود سر می زدند، با ادب بودند.

وی افزود: ایشان فرد ولایی بودند، ولایی بودن شعار خیلی ها است ولی در عمل باید آدم ها را محک زد. ایشان مالک اشتر زمان هستند. امروز دنیا عموماً و کشور ما خصوصاً به وحدت محتاج است. آیا چیزی جزء شهادت حاج قاسم سلیمانی می تواند این وحدت را به وجود آورد.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر رضا مسعودی رئیس واحد علوم و تحقیقات، معاونان، رؤسای مراکز و مدیران سازمان مرکزی و جمعی از رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، کارکنان، استادان و دانشجویان این دانشگاه در این مراسم حضور داشتند.

در این مراسم، مداح اهل بیت(ع) به ذکر مصیبت و مرثیه خوانی پرداخت و یاد و خاطره سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش را گرامی داشت.

گفتنی است، در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، مراسم گرامیداشت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی با عنوان "میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با این سرباز اسلام" در مساجد و یادمان شهدای گمنام واحدها برگزار شد.