راه‌یابی دو اثر دانشجویان واحد علوم و تحقیقات به مرحله نهایی مسابقه معماری دانشجویی «جوایز طراح جوان آسیا»

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۶ کد : ۱۲۴۴۳ اخبار
دو اثر با عناوین «پروژه درنگ‌گاه» و «پروژه فضاکار اشتراکی» دانشجویان دانشکده عمران، هنر و معماری واحد علوم و تحقیقات به مرحله نهایی سومین دوره مسابقه جوایز طراح جوان آسیا با موضوع «آینده پایدار» راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، پس از برگزاری مرحله دفاع از آثار این دوره از مسابقه معماری دانشجویی در دو بخش معماری و معماری داخلی، 16 و 17 دی‌ماه، دو اثر پروژه درنگ‌گاه از سجاد محمدی و پروژه فضاکار اشتراکی از محمدرضا حیدری با مربیگری دکتر مه‌تیام شهبازی عضو هیأت علمی دانشکده عمران، هنر و معماری واحد علوم و تحقیقات، از میان 130 طرح ارائه شده به دبیرخانه مسابقه، به مرحله نهایی مسابقه طراح جوان آسیا راه یافتند.
گفتنی است مسابقه معماری دانشجویی هرساله به همت شرکت رنگسازی نیپون و ایرانیان برگزار می‌شود. برگزیدگان این دوره از مسابقه به مسابقات آسیایی که امسال به میزبانی کشور ویتنام برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند.
لازم به ذکر است رتبه برتر این دوره از مسابقات آسیایی امکان دوره مطالعاتی 6 هفته‌ای در دانشگاه هاروارد را خواهد داشت.