آیین جشن دانش آموختگی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۹ کد : ۱۲۵۳۸ اخبار
جشن دانش‌آموختگی، دانش‌آموختگان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری واحد علوم و تحقیقات با همراهی خانواده‌های ایشان در مرکز همایش‌های دکتر حبیبی این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، این مراسم با خیرمقدم و سخنرانی دکتر رضا مسعودی رئیس واحد علوم و تحقیقات، دکتر سعید رشیدی معاون فرهنگی و دانشجویی و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید مجتبی اکرمی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آغاز شد.
دکتر رضا مسعودی رئیس واحد علوم و تحقیقات ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع پرشور و نشاط دانش‌آموختگان به امکانات و زیرساخت‌های ایجاد شده در واحد علوم و تحقیقات نظیر مرکز رشد و نوآوری در راستای کمک به ارتقای علمی و پژوهشی دانشجویان بویژه برای آینده شغلی آنان، اشاره کرد.
وی خطاب به این دانش آموختگان ادامه داد: ان‌شاءالله دوره خوبی در این واحد سپری کرده باشید و این دوران برای شما مقدمه ای برای موفقیت های بزرگتر و گرانمایه تر در آینده باشد.
به گفته رئیس واحد علوم و تحقیقات، مذاکره با مرکز فنآوری در خصوص تأسیس یک شتاب‌دهنده در حوزه صنایع غذایی در این واحد صورت گرفته است که تحقق آن زمینه ساز استمرار فعالیت دانش‌آموختگان در واحد علوم و تحقیقات و تولید ثروت برای آنان و کشور است.
دکتر مسعودی گفت: از فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی انتظار داریم که در مسیر ایجاد شغل برای خود و دیگران گام بردارند و مرکز رشد و نوآوری و پارک های علم و فنآوری واحد علوم و تحقیقات این فرصت را فراهم ساخته تا دانش آموختگان هم خود درقالب شرکت های دانش بنیان فعالیت کنند و هم سهمی در کارآفرینی در کشور داشته باشند.
وی همچنین از فعال سازی انجمن فارغ التحصیلان واحد علوم و تحقیقات خبر داد.
دکتر سعید رشیدی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علوم و تحقیقات نیز در این جشن گفت: جشن دانش‌آموختگی آغازی است بر پایانی دیگر . این آغاز و پایان ها در مسیر پیشرفت، نقطه عطفی است و تکرار خواهد شد.
وی ادامه داد: لزوم پیشرفت، داشتن هدف، امید و تلاش و همت است و در این مسیر خانواده ها نقش اساسی و کلیدی دارند.
حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید مجتبی اکرمی نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک به دانش آموختگان این واحد دانشگاهی، از طرف خانواده های این دانش آموختگان در حق فرزندانشان و از طرف فرزندان نیز در حق خانواده ها دعا کرد.
در این مراسم دانش آموختگان واحد علوم و تحقیقات برای احترام به جان باختگان حادثه اتوبوس در این واحد دانشگاهی یک دقیقه سکوت اختیار کردند.
گفتنی است با هدف آشنایی دانش‌آموختگان با کارآفرینان برتر در راستای ایجاد انگیزه و آشنایی با چگونگی راه‌اندازی کسب و کار نظیر شرکت‌های دانش بنیان، دکتر سید مهدی واقفی به ایراد سخنرانی در مورد اینترنت اشیاء و ایجاد کسب و کار پرداخت.
گفتنی است این مراسم طی دو روز و با حضور 459 دانش آموخته ( مقطع کارشناسی: 299 نفر، مقطع کارشناسی ارشد: 155 نفر، مقطع دکترا: 5 نفر) به همراه خانواده های ایشان برگزار شد.