امضای تفاهم نامه همکاری واحد علوم و تحقیقات و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۲۵۵۲ اخبار
 تفاهم نامه همکاری واحد علوم و تحقیقات با سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران به منظور تسهیل و تسریع امور مربوط به کارآموزی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها ، کاهش مراجعات و ارتقاء کیفیت دوره‌های کارآموزی در سراسر کشور به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، این تفاهم نامه با موضوع همکاری متقابل در راستای تعیین محل کارآموزی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در صنایع، از طریق سامانه ملی کارآموزی منعقد شده است.
براساس این تفاهم نامه، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران امکان دسترسی به ظرفیت کارآموزی را برای تمام کارشناسان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ملی کارآموزی برقرار و همچنین سطوح دسترسی به آمار واحدهای استان و ظرفیت کارآموزی اعلام شده صنایع استان برای واحد مرکزی دانشگاه در هر استان را  در سامانه ملی کارآموزی ایجاد می کند.
ایجاد سطوح دسترسی لازم برای در اختیار داشتن آمار مربوط به دانشکده¬های دانشگاه و ظرفیت-های کارآموزی اعلام شده صنایع کشور، در سامانه ملی کارآموزی از دیگر تعهدات سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران است.
براساس این گزارش سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران دو کارگاه آموزشی در خصوص سامانه ملی کارآموزی در محل دانشگاه به صورت رایگان برگزار می‌کند. همچنین تمام صنایع مورد نظر دانشگاه را برای گذراندن دوره¬های کارآموزی دانشجویان دانشگاه در سامانه تأیید می‌کند.
براساس مفاد این تفاهم نامه، دانشجویان می بایست برای گذراندن دوره کارآموزی، از سامانه ملی کارآموزی استفاده نمایند.
گفتنی است، تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران به همت دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست این واحد دانشگاهی منعقد شده است.

با توجه به امضای تفاهم نامه فی‌مابین واحد علوم و تحقیقات و سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در خصوص همکاری متقابل در راستای تعیین محل کارآموزی دانشجویان واحد علوم و تحقیقات در صنایع و سازمان‌های مختلف از طریق سامانه ملی کارآموزی، به اطلاع می رساند این سامانه با هدف ارتقاء کیفی خدمت‌رسانی به دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی متقاضی دوره کارآموزی در واحدهای صنعتی ، به نشانی http://karamouz.irost.ir  فعال بوده و آماده ارائه خدمت جایابی به دانشجویان متقاضی می باشد.