ثبت نام اعتکاف دانشگاهیان (ویژه خواهران) آغاز شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۳ کد : ۱۲۵۶۵ اخبار
مراسم اعتکاف دانشگاهیان(ویژه خواهران) همزمان با ایام البیض ماه رجب از یکشنبه ۹۸/۱۲/۱۸ لغایت سه شنبه ۹۸/۱۲/۲۰ در مسجد امام علی(ع) واحد علوم و تحقیقات برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، ثبت نام مراسم اعتکاف، روز دوشنبه 21 بهمن ماه 1398 آغاز و تا روز شنبه 10 اسفند ماه ادامه خواهد داشت. همچنین پذیرش مراسم اعتکاف، روز شنبه 98/12/17 از ساعت 17 الی 24 صورت می‌گیرد. گفتنی است، در صورتی که ظرفیت زودتر از موعد مقرر پایان پذیرد ثبت نام متوقف خواهد شد.
همچنین ثبت نام صرفاً از طریق سایت واحد علوم و تحقیقات به نشانی www.srbiau.ac.ir  صورت می پذیرد. هزینه ثبت‌نام به ازاء هر نفر از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات مبلغ 50 هزار تومان و برای دانشجویان سایر واحدها و مراکز دانشگاهی و  غیر دانشگاهیان به ازاء هر نفر 100 هزار تومان است.
متقاضیان ثبت نام می بایست مبلغ مورد نظر را از طریق شماره حساب  0106989257002 بانک ملی شعبه واحد علوم و تحقیقات واریز نموده و تصویر فیش واریزی را به همراه  تصویر کارت دانشجویی و کارت ملی در قسمت ثبت‌نام بارگذاری نمایند.
با توجه به برنامه ریزی و پیش بینی معاونت فرهنگی و دانشجویی جهت متقاضیان شرکت در اعتکاف، پس از ثبت نام نهایی امکان انصراف و استرداد وجه وجود نخواهد داشت.
کلیه ثبت نام کنندگان در زمان مراجعه جهت پذیرش می بایست پرینت فرم ثبت نام و اصل مدارک شناسایی خود (کارت دانشجویی برای دانشجویان و کارت ملی برای غیر دانشجویان) را به همراه داشته باشند.