مراسم افتتاحیه خیریه رایحه المهدی با حضور مسئولان واحد علوم وتحقیات برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۱۲۷۸۹ اخبار
مراسم افتتاحیه خیریه رایحه المهدی و بسته بندی و توزیع بسته های ارزاق با حضور مسئولان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، این مراسم صبح امروز در مسجد امام علی (ع) با حضور دکتر رضا مسعودی رئیس واحدعلوم وتحقیقات و دیگر مسئولان این واحد دانشگاهی با هدف یاری رساندن به محرومان و لبیک دانشجویان این واحد، جهت پیوستن به رزمایش کمک مومنانه رهبر انقلاب برگزار شد.
براساس این گزارش این اقلام به همت بسیج دانشجویی واحد علوم و تحقیقات جهت توزیع بین خانواده معظم شهدای فاطمیون، فقرا و محرومان محلات اطراف دانشگاه واحد علوم وتحقیقات به تعداد 80 بسته مشتمل بر حبوبات، ماکارونی، رب گوجه فرنگی، چای، برنج، روغن، قند، رشته آش، سویا، پنیر، ماسک، ژل ضدعفونی، صابون و شامپو بسته بندی شده است.
در خور ذکر است این سومین مرحله از کمک رسانی به اقشار آسیب پذیر جامعه است. در مراحل گذشته اقلام به صورت30 و 110 بسته ای  توزیع شده است.