اعلام زمان‌بندی ثبت‌نام و برگزاری آزمون‌های زبان انگلیسی و مهارت‌های عربی دانشگاه آزاد اسلامی

۰۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۲ کد : ۱۲۹۰۲ اخبار
زمان‌بندی ثبت‌نام و برگزاری آزمون‌های زبان انگلیسی (EPT ) و مهارت‌های عربی دانشگاه آزاد اسلامی در سه ماه تابستان اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان بندی ثبت نام و برگزاری آزمون های زبان انگلیسی (EPT ) و مهارت های عربی دانشگاه آزاد اسلامی در سه ماه تابستان اعلام شد.

تمام دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی /english.iau.ac.ir/ept نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند .

جدول زمان بندی ثبت نام و برگزاری آزمون های زبان انگلیسی (EPT) و مهارت های عربی دوره تابستان مرکز سنجش و پذیرش به شرح ذیل است: