سخنگوی دانشگاه آزاد در گفتگو با آنا:

آزمون جامع دوره دکتری به صورت حضوری و در موعد مقرر برگزار می شود

۱۰ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۰ کد : ۱۲۹۲۷ اخبار

احمد حیدری با بیان اینکه نمی‌توان از قوانین آموزش‌عالی سرپیچی کرد گفت: آزمون جامع دوره دکتری به صورت حضوری و در موعد مقرر و با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.
احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به درخواست تعدادی از دانشجویان مبنی بر لغو آزمون جامع دوره دکتری گفت:

هر دوره تحصیلی در عرصه آموزش‌عالی، قوانین و مقررات منحصر به خود را دارد و برای دوره دکتری نیز حتما باید آزمون جامع برگزار شود.

وی بر همین اساس ادامه داد: با احترام به درخواست دانشجویان متقاضی، یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی احترام به مباحث علمی و قانون است و به همین دلیل برگزاری آزمون به صورت تجمیع نمرات و مجازی مقدور نیست.

سخنگوی دانشگاه آزاد تأکید کرد: با عنایت به موارد ذکر شده، آزمون جامع دکتری در موعد مقرر به صورت حضوری و با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری آنا