آغاز تمرینات تیم های ورزشی واحد علوم و تحقیقات در فضای مجازی

۱۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۲۹۳۰ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و عدم فعالیت اماکن ورزشی، اداره کل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات نسبت به برنامه ریزی جهت تمرین آمادگی جسمانی و حفظ عملکرد تیم های ورزشی واحد توسط مربیان در فضای مجازی(اسکای روم) اقدام کرده است.
جلسه ی بررسی پروتکل اجرایی این تمرینات با حضور مربیان ورزشی خانم و آقا در سالن شطرنج مجموعه ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
برابر با مصوبات جلسه مذکور مقرر شد، مربیان با هماهنگی اعضای هر یک از تیم های ورزشی به تفکیک در دو بخش خواهران و برادران مطابق با برنامه ریزی صورت گرفته به طور مستمر از طریق سیستم مجازی اسکای روم با ورزشکاران در ارتباط بوده و ضمن رصد وضعیت آمادگی جسمانی هر یک از اعضای تیم، نسبت به ارائه مطالب مورد نیاز، ارائه برنامه های تمرینی متناسب با شرایط هر فرد و همینطور نظارت بر اجرای این برنامه ها اقدام نمایند.
ضمناً نظارت و تائید چگونگی برگزاری تمرینات بر عهده اداراه کل تربیت‌بدنی به عنوان متولی برگزاری این برنامه‌ها خواهد بود.