برگزاری جشنواره غدیر

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۸ کد : ۱۳۰۱۱ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

با توجه به فرارسیدن  عید فرخنده غدیرخم معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در نظر دارد به‌منظور ترویج و تبلیغ فرهنگ غدیر و آشنایی هر چه بیشتر دانشگاهیان با مضامین گهربار خطبه غدیر جشنواره ای در قالب مسابقات فرهنگی در سطح واحد برگزار نماید.
این جشنواره ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان واحد علوم و تحقیقات می باشد که در 4 بخش مسابقه خطبه غدیر، مسابقه خوشنویسی غدیر ، مسابقه شعر غدیر، مسابقه دل نوشته غدیر  بصورت مجازی برگزار خواهد شد که علاقه مندان می توانند در هر یک از مسابقات پیش بینی شده و یا در تمامی آنها شرکت نمایند.
به نفرات اول تا سوم در هر بخش جوایز نقدی و ارزنده ای به همراه لوح تقدیر  اهداء می گردد.
اساتید محترم شرکت کننده نیز می توانند با توجه به شرایط اعلامی در مسابقات از امتیازات فرهنگی جهت ارتقاء استفاده نمایند.
آخرین مهلت ثبت نام در مسابقات : دوشنبه 99/05/13
جهت اطلاع از شرایط، ثبت نام و شرکت در مسابقات اینجا کلیک نمائید.