برگزاری دومین جشنواره فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی قبا

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۳۰۳۷ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

به اطلاع دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم واحد علوم و تحقیقات می رساند ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی  واحد علوم و تحقیقات نسبت به برگزاری دومین جشنواره قبا با محوریت نماز به صورت مجازی اقدام می نمایند. این جشنواره که ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان واحدهای دانشگاهی استان تهران می باشد در 3 بخش به شرح ذیل برگزار می گردد:
بخش هنری شامل نماهنگ، عکاسی، نقاشی، خوشنویسی، پادکست و اذان
بخش فرهنگی ادبی شامل شعر و داستان کوتاه
بخش علمی پژوهشی شامل مقالات در شش عنوان
علاقه مندان جهت اطلاع از جزئیات و شرایط هریک از بخش های مسابقه پوستر های مربوط به مسابقه را مطالعه نمایند.
به نفرات برگزیده در هر یک از رشته ها هدایای نقدی و ارزنده ای اهداء می گردد.
ضمناً جهت شرکت در مسابقه می بایست نسبت به ثبت مشخصات خود و بارگذاری آثار در سایت زیر اقدام گردد.
www.b2n.ir/ghoba1399
آخرین مهلت ثبت نام و بارگذاری آثار 99/06/15
جهت کسب اطلاعات بیشتر و هر گونه سوال در این زمینه می توانید با اداره امور نماز، فرهنگ اسلامی، قرآن و عترت شماره تلفن 44869415 (آقای صالح آبادی) تماس حاصل نمایید.
معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات