کتاب روش تحقیق در علوم و مهندسی صنایع غذایی تجدید چاپ شد

۲۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۳۳۲۶ اطلاعیه ها پژوهشی
تعداد بازدید:۹۳۰

کتاب روش تحقیق در علوم و مهندسی صنایع غذایی توسط انتشارات علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی (انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایه غذایی کشور) تجدید چاپ شد.
این کتاب در سه جلد برای مرجع‌نویسی، پروپوزال نویسی ،جستجو در پایگاه های علمی، نحوه انجام آزمون های آماری، استفاده از office در پروژه های تحقیقاتی و بسیاری موارد دیگر که به صورت بین رشته ای جهت انجام امور تحقیقاتی مورد نیاز متخصصان بوده، نگارش شده است.
همچنین جلد چهارم کتاب روش تحقیق، توسط معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری مرکز تحقیقات حلال به چاپ رسیده است.
خانم ها دکتر مریم عطایی، دکتر شیما یوسفی، دکتر سارا اله یاری بیک و آقایان دکتر سید امیرعلی انوار، دکتر حامد اهری، دکتر سید حامد شیرازی بهشتی ها، دکتر سید هدایت حسینی و دکتر شاپور کاکولکی از نویسندگان این مجموعه بوده اند.
 

 


( ۵ )