برگزاری ویژه برنامه بانوی آب و آفتاب به صورت مجازی ویژه بانوان محترم

۱۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۳۵۴۶ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات با همکاری دانشکده هنر و معماری در نظر دارد ویژه برنامه ای با عنوان "بانوی آب و آفتاب" به صورت مجازی و از طریق فضای اسکای روم ویژه بانوان محترم واحد (استاد و کارمند) در روز سه شنبه 99/11/14 ساعت 19 برگزار نماید. این برنامه که به منظور توجه به نیازهای بانوان محترم و ارائه مشاوره های پزشکی، روان شناسی و خانواده پیش بینی گردیده است با هدف بهبود و ارتقاء سطح کیفیت زندگی زنان در جامعه و خانواده برگزار خواهد شد.
 لازم به ذکر است علاقه مندان جهت شرکت در این برنامه می توانند با مراجعه به درگاه سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی به آدرس stdcul.srbiau.ac.ir  حداکثر تا روز دوشنبه مورخ 99/11/13 نسبت به ثبت نام اقدام  نمایند.
ضمناً نمایشگاه جنبی نیز بصورت فیزیکی و با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی نسبت به ارائه مشاوره و خدمات ویژه بانوان محترم در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 14و15 بهمن ماه از ساعت 9 الی 13 در ساختمان های علوم پایه و بلوک 2 آموزشی برپا می گردد.