با مراکز توان افزایی کشاورزی آشنا شوید

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۰ کد : ۱۳۷۷۷ اخبار

مراکز توان افزایی کشاورزی مراکزی هستند که با هدف تغییر رویکرد برنامه های آموزشی از ادبیات محوری به مهارت محوری و مهارت آموزی منتهی به اشتغال دانش آموختگان بخش کشاورزی راه اندازی می شوند.
به طور کلی هدف کلی از راه اندازی مرکز توان افزایی و مهارت آموزی کشاورزی، افزایش دانش و مهارت در محیط کار واقع، توانمند سازی سرمایه انسانی، ایجاد فرصت های شغلی و حرفه ای برای دانش آموختگان بخش کشاورزی با رویکرد تقاضا محوری متکی به بخش خصوصی و منتج به اشتغال است.
اهم اهداف این مراکز به شرح زیر است:
-    کمک به تحقق سیاست دانش مزد محوری به جای دستمزد محوری و سهم بری از دانش تولید
-    بهره برداری از امکانات و ظرفیت و توان آموزشی واحدهای تولیدی و خدماتی بخش خصوصی به عنوان مراکز آموزشی و یادگیری
-    کاهش هزینه های جذب و بکارگیری نیروهای فاقد مهارت
-    آشنایی با محیط کسب و کار و ایجاد خود باوری در مهارت آموز
-    کمک به بنگاه های اقتصادی به منظور شناسایی و جذب نیروی کار توانمند
-    استفاده حداکثری از ظرفیت¬های علمی، فنی، تجهیزات و امکانات بخش خصوصی در آموزش های مهارتی

مشوق هایی که به مهارت آموزان فعال در مراکز توان افزایی و مهارت اموزی ارائه میشود:
-    اولویت دریافت خدمات از سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
-    معرفی به واحد های تولیدی به عنوان مسئول فنی
-    معرفی به واحد های تولیدی برای اشتغال
-    معرفی برای دریافت تسهیلات راه اندازی کسب و کار خصوصی
-    استفاده به عنوان مربی آموزشی
-    دریافت گواهی صلاحیت حرفه ای در رشته مهارتی

لازم به ذکر است؛ برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز توان افزایی و مهارت آموزی در زمینه آموزش کشاورزی و علوم و فنون، در مرکزتحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات (سربندان) راه اندازی شد.
این مرکز از کلیه همکاران هیات علمی و سایر فعالین در حوزه کشاورزی که صاحب ایده و توانایی مرتبط با حوزه فعالیت کشاورزی و منابع طبیعی هستند دعوت بعمل می آورد تا با طراحی و برگزاری دوره های مهارت آموزی و توان افزایی در فراهم کردن بستر مناسب برای دانش پژوهان حوزه کشاورزی و منابع طبیعی جهت ورود به بازار کار با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی واحد علوم و تحقیقات (سربندان) همکاری نمایند. علاقمندان می‌توانند پیشنهادات خود را به ایمیل anrccsrbiauacir@gmail.com ارسال نمایند.
لازم به ذکر است علاقمندان می توانند برای آشنایی بیشتر با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی به لینک مربوط به این مرکز در سایت دانشگاه به آدرس http://anrrc.srbiau.ac.ir/ مراجعه نمایند.