برگزاری نشست صمیمانه دکتر طهرانچی، با قائم مقام و اعضای هیات رئیسه واحد علوم و تحقیقات

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۲ کد : ۱۳۷۷۹ اخبار

دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با دکتر جمشید صباغ زاده قائم مقام  واحد علوم و تحقیقات و اعضای هیات رئیسه این واحد دانشگاهی دیدار وگفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در این نشست برنامه  ۵ ساله راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق نقشه جامع علمی کشور و سند راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 دکتر طهرانچی در این نشست با تاکید بر اینکه دانشگاه مرکز تربیت، علم و فرهنگ است، تصریح کرد: واحد علوم و تحقیقات دارای این ظرفیت است که جریان ملی دانش را در کشور ایجاد کرده و بر جریان جهانی دانش اثر گذار باشد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: واحد علوم و تحقیقات با توجه به جایگاه بلندی که دارد باید به سمت دانشگاه پیشرو، الهام بخش، مرجعیت ساز و تمدن ساز حرکت نماید و همواره به دنبال این باشد که منشا تحول و حل مسایل واقع گردد.
دکتر طهرانچی تصریح کرد: از واحد علوم و تحقیقات انتظار می رود شبکه علوم و تحقیقات را در سراسر کشور راه اندازی و راهبری کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: واحد علوم و تحقیقات و دانشکده های آن باید الگویی برای پاسخ به  تقاضاهای آمایش محور و موضوع محور باشند. وی ادامه داد: هدف شبکه علوم و تحقیقات انتقال  از دانشگاه آموزشی به دانشگاه کار آفرین است که واحد علوم و تحقیقات می تواند در ایجاد دانشکده های موضوعی دانشی و دانشکده های فناوری پیشرو باشد.
در انتها، دکتر طهرانچی  با تاکید بر توسعه طرح پویش، به این نشست پایان داد.