واحد علوم و تحقیقات با پژوهشکده آمار ایران همکاری می کند

۰۸ تیر ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۰ کد : ۵۹۱۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر تقی ترابی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان این واحد در این نشست گفت: واحد علوم و تحقیقات از ظرفیت های عملی و تحقیقاتی بالایی برخوردار است و این امر می تواند در همکاری با پژوهشکده آمار نقش موثری ایفا کند.

وی با بیان اینکه از جمله اهداف مهم واحد علوم و تحقیقات در این نشست پیاده سازی نظام آمارهای ثبتی با همکاری پژوهشگاه آمار است، افزود: از دیگر حوزه های همکاری واحد علوم و تحقیقات با پژوهشگاه آمار ایران می توان به برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی، بحث حسابهای اقماری بخصوص در حوزه سلامت و محیط زیست، ایجاد شرایط آسان برای دسترسی دانشجویان و پژوهشگران واحد به آمار و اطلاعات اشاره کرد.

دکتر ترابی ادامه داد: همکاری در طرح های پژوهشی و هدایت پایان نامه ها به سمت و سوی اهداف و نیازهای پژوهشکده آمار در راستای نیازهای کشور، امکان ادامه تحصیل کارکنان پژوهشکده، فعالیت و همکاری در دکتری پژوهش محور، همکاری و چاپ و نشر مجلات تخصصی، راه اندازی رشته های جدید بخصوص بین رشته ای و... نیز از دیگر حوزه هایی است که می توان در قالب این همکاری تعریف کرد.

دکتر ساسان بابایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد علوم و تحقیقات نیز در نشست با بیان اینکه این واحد با بیش از ۴۲ هزار دانشجو واحدی جامع است، گفت: فعالیت بیش از هزار عضو هیأت علمی تمام وقت و هزار استاد مدعو، تحصیل ۳۴ هزار دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی، امکانات مناسب آزمایشگاهی و کارگاهی، جاری بودن تقربیا تمامی رشته های موجود در کشور بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی و... از جمله مواردی است که ظرفیت بالایی را برای همکاری با پژوهشکده آمار ایران فراهم کرده است.

وی افزود: واحد علوم و تحقیقات تا کنون بیش از ۶۰ هزار دانش آموخته داشته است که با توجه به نظام ارتباطی واحد با آنها، از دیگر ظرفیتهای بالقوه برای همکاری بحساب می آید.

دکتر زهرا رضایی رئیس پژوهشکده آمار نیز در این نشست گفت: پژوهشگاه آمار در حوزه های نظیر طرحهای مطالعاتی، برگزاری دوره های آموزشی بخصوص در زمینه آمار رسمی، طرح نظام جامعه آمار و اطلاعات، محاسبه حساب های اقماری، تألیف و ترجمه کتابهای مرتبط با آمار و اقتصاد، مجلات تخصصی و... بطور چشمگیری فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه پژوهشکده آمار ایران با مراکز مختلفی نظیر شهرداری، حوزه بهداشت، اقتصاد و... فعالیت دارد افزود: از جمله همکاری هایی که پژوهشگاه آمار و واحد علوم و تحقیقات می توانند داشته باشند می توان به همکاری در پایان نامه دانشجویان با تعریف موضوع از سوی پژوهشکده، برگزاری همایشها، کارگاه های آموزشی، همکاری در راستای نیازهای آماری جامعه و... اشاره کرد.

دکتر ابوالفضل تهرانیان مدیر کل اداره برنامه ریزی، بودجه، تشکیلات و روشها واحد علوم و تحقیقات نیز در این نشست گفت: با توجه به امکانات واحد علوم و تحقیقات و پژوهشکده آمار، زمینه های همفکری و همکاریهای مشترک بسیاری از جمله دوره های آموزشی، راه اندازی رشته های جدید، طرح ها و پژوهش ها و... فراهم است که معتقدم همکاری با پژوهشکده آمار ایران می تواند دستاوردهای مناسبی برای کشور داشته باشد.

دکتر محمد حسن بهزادی مدیر گروه آمار واحد علوم و تحقیقات در نشست بررسی ابعاد همکاریهای واحد علوم و تحقیقات و پژوهشکده آمار ایران گفت: ظرفیت مناسبی در گروه آمار واحد علوم و تحقیقات وجود دارد که می توان از آن در راستای همکاری با پژوهشکده آمار استفاده بهینه برد.

دکتر ایوب فرامرزی معاون پژوهشی پژوهشکده آمار ایران نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه پژوهشکده آمار ماهیتی پژوهشی دارد می تواند همکاری های مناسبی با مراکز علمی و دانشگاه ها نظیر واحد علوم و تحقیقات داشته باشد.

وی افزود: زمینه هایی نظیر آموزشی، پژوهشی، ادامه تحصیل کارکنان پژوهشکده، همکاری اساتید پژوهشکده در داوری پایان نامه دانشجویان و... می تواند اهداف خوبی برای همکاری با واحد علوم و تحقیقات باشد.

دکتر محسن سلمان نژاد رئیس مرکز تحقیقات سلامت الکترونیک، پایش و آمار واحد علوم و تحقیقات نیز در این نشست گفت: با توجه به فعالیت پژوهشکده آمار در حوزه بهداشت و سلامت، شرایط بسیار مناسبی برای همکاری و استفاده از تجارب پژوهشکده آمار در این زمینه مهیا است. داده ها و اطلاعات بالایی که با توجه به راه اندازی پورتال سلامت در مرکز تحقیقات سلامت الکترونیک، پایش و آمار واحد علوم و تحقیقات وجود دارد می تواند جامعه آماری خوبی را برای استفاده دانشجویان فراهم آورد.