مراسم شب های قدر (شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان) در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۱۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۵ کد : ۵۹۱۴ اخبار

مراسم محفل نور با حضور قاریان ممتاز بین المللی و گروه تواشیح بین المللی در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد علوم تحقیقات، در مسجد امام علی (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در این مراسم برنامه ای تحت عنوان محفل نور با همکاری کانون فرهنگی و مذهبی کارکنان دانشگاه با حضور چند تن از قاریان بین المللی و برجسته کشور برگزار شد که با استقبال مخاطبین همراه بود. همچنین در این مراسم گروه تواشیح بین المللی بشارت نیز به اجرای چند قطعه تواشیح پرداختند.

در این مراسم که با مداحی و برگزاری دعای جوشن کبیر همراه بود، حجت الاسلام والمسلمین ناصرالدین نوری زاده در رابطه با اهمیت ماه مبارک رمضان به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: باید از این فرصت های طلایی که در این ماه است در مسیرهای تقویت اراده و تصمیم گیری و آشتی با خدا، فرصت برنامه ریزی، فرصت رفع کدورت، فرصت صبر، فرصت فناعت و پیوند با ولایت استفاده شود.

وی در وصف امیرالمومنین (ع)، شآن و منزلت و شخصیت ایشان و گره خوردن شب های قدر و نام امیرالمومنین و بحث توبه سخنانی ایراد کرد.

کانال خبری علوم و تحقیقات در تلگرام