واحد علوم و تحقیقات در رشته مالی و حسابداری افتخاری برای علم و فناوری کشور است

۱۳ تیر ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۰ کد : ۵۹۲۰ اخبار

دکتر رهنمای رودپشتی گفت: علی رغم اینکه همه مقالات من در چارچوب وزارت علوم قرار گرفته است ولی بعضاً بخاطر عضو هیات علمی دانشگاه آزاد بودن از ظرفیت های ملی محروم شدم و مجبورم از ظرفیت داخلی استفاده کنم و مقالاتی که در این پایگاه مورد استناد قرار گرفته تنها بخشی از مقالات علمی اینجانب بوده است. اگر همه تولیدات علمی من ملاک عمل واقع میشد، مرتبه اینجانب بالاتر از بسیاری از پژوهشگران لیست منتشر شده قرار می گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر فریدون رهنمای رودپشتی عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد این واحد در رابطه با اینکه بر اساس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام به عنوان ۳۰ نفر از پرتولیدترین محققان علوم‌ انسانی کشور شناخته شده است گفت: این اتفاق یک موفقیت برای دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات و دانشگاه آزاد اسلامی و در عرصه ملی موفقیتی برای رشته مالی و حسابداری است.

وی با بیان اینکه ذاتاً پژوهشگر هستم و هر تصمیمی که در حوزه اداری نیز می گیرم غالباً علمی پژوهشی است، ادامه داد: دغدغه همیشگی من ارتقا سطح علمی پژوهشی دانشگاه است.

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی که تولید مقالات ISI ،علمی- پژوهشی ، علمی – ترویجی ، تالیف کتب تخصصی و حضور در کنفرانس های متعدد و اجرای طرح های پژوهشی برون دانشگاهی را در کارنامه علمی خود دارد ، تصریح کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این ارزیابی ها تنها مقالاتی لحاظ می شود که در مجلات مورد تایید وزارت علوم چاپ شده باشد در حالی که همه تولیدات علمی محققین در این چارچوب قرار نمی گیرد .

دکتر رهنمای رودپشتی اظهار کرد: بررسی های مجدد رتبه علمی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه های دولتی یکی از مشکلات موجود است که در حق اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بی انصافی و باعث بی انگیزه شدن اساتید ما می شود.

وی با اشاره به عدم استفاده صد در صدی از ظرفیت های علمی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی، ادامه داد: اینکه من در ایران جزو ۳۰ نفر منتخب ولی تنها نماینده دانشگاه آزاد هستم، خود جای تامل دارد که چرا دانشگاه آزاد با توجه به ظرفیت بی بدیل در رشته علوم انسانی، باید در این لیست تنها یک نماینده داشته باشد؟!

معاون برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص ادامه داد: یا همکاران ما در جهت رونق بخشی به تولیدات علمی تلاش لازم را نداشته اند و یا اینکه تولیداتشان در مجلات مورد تایید دانشگاه آزاد چاپ شده است و در نمایه مورد تایید وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، که معیار سنجش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است قرار نگرفته که این امر تبعیض آمیز بوده و باید برای رفع آن رسیدگی شود.

وی بیان کرد: واحد علوم و تحقیقات یکی از دانشگاه های برتر کشور است که اساتید و دانشجویانی نمونه و متمایز دارد. لازم است طی برنامه ریزی منظم اساتید این واحد دانشگاهی تشویق و ترغیب شوند تا تولید مقالات علمی را عملیاتی تر پیگیری کنند و از ظرفیت موجود در دانشگاه به نحو احسن بهره ببرند. همچنین لازم است تا دانشجویان نیز در این زمینه علاقه مند باشند تا در آینده علمی کشور جایگاه خود را داشته باشند.

این عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات تولیدات علمی این واحد دانشگاهی را بیشتر از سایر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی ارزیابی کرد و گفت: البته این میزان تولیدات علمی با توجه به کمیت اساتید و دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد این دانشگاه کافی نیست و انتظار می رود با اعمال ابزارهای تشویقی و پیگیری های لازم توسط مسئولان امکان بهره گیری بیشتر از این ظرفیت فراهم شود.

دکتر فریدون رهنمای رودپشتی با مدرک لیسانس مدیریت از دانشگاه شهید بهشتی، فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز و دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی گرایش مدیریت مالی و حسابداری از واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی فارغ‌التحصیل شد.

دکتر رهنمای رودپشتی دارای بیش از ۳۰۰ مقاله علمی پژوهشی و ISI است که تعدادی از آنها به زبان فارسی و مورد تایید وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.

این استاد واحد علوم و تحقیقات که مولف ۴۰ عنوان کتاب تخصصی است که برخی از آنها از مراجع ارزیابی علمی برتر شناخته شده اند و جوائز علمی و رتبه های نخست را از جشنواره معتبر کتاب برتر اخذ کردند، با درجه استادی یکی از مشاهیر مالی و حسابداری کشور به شمار می رود.