رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات دیدار می کند

۲۰ تیر ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۵ کد : ۵۹۵۱ اخبار

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) روز سه شنبه (۲۲ تیرماه) با مسئولان، اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات دیدار می کند.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر" نصرت الله ضرغام " رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) در ادامه بازدید از مراکز علمی و دانشگاهی و دیدار با اساتید و محققان دانشگاه های سراسر کشور، روز سه شنبه (۲۲ تیرماه) با حضور در جمع مسئولان، اساتید و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، در خصوص سیاست ها، برنامه ها و اقدامات بنیاد ملی علم ایران در حمایت از پژوهشگران و فناوران به تبع از توسعه علمی کشور، سخن خواهد گفت.

همچنین در این نشست در ارتباط با چگونگی بهره مندی اساتید و پژوهشگران این دانشگاه، از امکانات حمایتی صندوق، تبادل نظر خواهد شد.