اطلاعیه در خصوص موسسه اتومبیل کرایه طاها (آژانس دانشجویی)

۲۷ مهر ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۹ کد : ۶۴۶۶ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی

مفاد قرارداد فی مابین دانشگاه و موسسه اتومبیل کرایه طاها تاکسی کد ۱۱۶

۱- تأمین تعداد خودرو های مناسب و ایمن به تعداد ۵۸ دستگاه از ساعت ۷ صبح الی ۲۱ شب.(شیفت صبح وعصر)

۲- همکاری با مسئولین محترم دانشگاه وپرسنل محترم حفاظت واحد.

۳- اجتناب ازبکارگیری رانندگان مجرد، فاقد گواهینامه معتبر رانندگی، فاقد کارت سلامت و فاقد عدم سوء پیشینه.

۴- اجتناب از بکارگیری خودروهای مستهلک، فرسوده و فاقد برگه معاینه فنی و بیمه نامه‌های معتبر.

۵- الزام رانندگان به رعایت سرعت مطمئنه در داخل واحد و رعایت کلیه قوانین راهنمایی و رانندگی و نظارت نامحسوس بر عملکرد آن‌ها

۶- الزام رانندگان آژانس مبنی بر انجام سرویس‌های دوره ای خودروها و ارائه به موقع گواهی مربوطه.

۷- ارائه سرویس به موقع به متقاضیان درخواست خودرو و رعایت حق تقدم مراجعان.

۸- نصب بنر کرایه مسیرها در معرض دید دانشجویان والزام به رعایت آن.

۹- بکارگیری رانندگان ماهر و کوتاه نمودن مسیر رفت و برگشت توسط آنها.

۱۰- عدم سوار نمودن مسافر اضافی در حالیکه هر مسافر حق دارد به صورت تکنفره از آژانس استفاده نماید.

۱۱- رعایت شئونات اسلامی و رفتار اداری.

۱۲- همکاری و سرویس‌دهی به موقع به ترابری واحد.

۱۳- تهیه لباس متحدالشکل جهت رانندگان آژانس دانشجویی.

۱۴- جلوگیری از بروز هر گونه برخورد فیزیکی و توهین و افتراء رانندگان به دانشجویان.

۱۵- عدم بکار گیری خودرو پراید.

۱۶- رعایت نظافت داخل کانکس استراحت رانندگان.

۱۷- رعایت نظافت داخل خودروها و استفاده از روکش صندلی مناسب.

۱۸- نصب تابلو آژانس با ترکیب عنوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات جهت خودروهای جدید.

۱۹- افزایش تعداد خودروهای آژانس در زمان شروع سال تحصیلی جدید (مهرماه ۹۵).

۲۰- تحویل رسید به مسافر و ثبت مشخصات دانشجو بهمراه کرایه مربوطه.

۲۱- نصب برچسب انتقادات وپیشنهادات برروی داشبورد خودرو ونصب برچسب شطرنجی بر روی کاپوت عقب و جلو و نصب کدشناسه بر روی شیشه عقب خودرو.

۲۲- حضور نماینده پیمانکار و رزرویشن درمحل کار تاپایان ساعت ۲۱ شب الزامی است.

۲۳- تعمیر یا تعویض تابلو آژانس دانشجویی نصب شده بر روی کانکس رزرویشن ونوشتن شماره تلفن جدید بر روی آن (حتی الامکان با تابلو LED تعویض گردد.)

۲۴- همکاری لازم در ایام شروع نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ با مسئولین محترم دانشگاه و جابجایی خودروها به مکان دیگری از جمله مسیر جنوب به شمال اتوبان داخل دانشگاه نرسیده به میدان دانش جهت جلوگیری از بروز ترافیک در مسیر ورودی به پارکینگ طبقاتی طبق اعلام قبلی.

۲۵- درصورت اعلام از سوی دانشگاه، استقرار یک نفر رزرویشن با تجهیزات مورد نیاز در کانکس ایستگاه آژانس دانشجویی دانشکده فنی ومهندسی (نیاز به تهیه یک دستگاه کانکس، برق و یک خط تلفن در آینده الزامی می باشد.)

۲۶- معرفی رانندگان جدید به مدیریت محترم حراست واحد و اداره فوق برنامه دانشجویی جهت تشکیل پرونده و دریافت برچسب فعالیت و اعلام پایان کار رانندگانی که با آژانس قطع همکاری می نمایند جهت جلوگیری از تردد آنها در داخل واحد.

۲۷- عدم بکارگیری کارکنان واحد در آژانس دانشجویی به صورت نیمه وقت.

۲۸- بکارگیری رانندگان خانم از شرکت تاکسی سرویس بانوان (با توجه به تقاضای بسیار زیاد دانشجویان خانم، جهت بکارگیری رانندگان خانم با خودرو شخصی نیاز به اخذ مجوز از ریاست محترم واحد می باشد.)

۲۹- استفاده از یک دستگاه خودرو ون در ایام ثبت نام و شروع سال تحصیلی جدید جهت جابجایی دانشجویان در داخل واحد در صورت نیاز.

۳۰- رسیدگی به شکایت دانشجویان توسط پیمانکار در اسرع وقت و برخورد قانونی با رانندگان متخلف آژانس پس از اعلام از سوی اداره فوق برنامه دانشجویی و اعلام نتیجه به حوزه این معاونت.