در جدیدترین رتبه بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور منتشر شد :

واحد علوم و تحقیقات ، برترین واحد دانشگاه آزاد اسلامی

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۵ کد خبر : ۷۲۹۴ اخبار تصویری

گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در چهارمین ارزیابی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، واحد علوم و تحقیقات تهران را برترین واحد دانشگاه آزاد اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، محمد جواد دهقانی سرپرست ISC اعلام کرد: در چهارمین ارزیابی دانشگاه های آزاد اسلامی کشور گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ، ۳۵۳ واحد از دانشگاه آزاد اسلامی کشور را مورد ارزیابی و نتایج آن را منتشر کرد.
محمد جواد دهقانی ادامه داد: بر اساس این رتبه بندی، واحد علوم و تحقیقات تهران در چهارمین سال نیز جایگاه نخست فهرست سال ۹۴-۱۳۹۳ را از آن خود کرد.
دهقانی اظهار داشت: در رتبه بندی منتشر شده ۳۵۳ واحد از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ایران واجد شرایط لازم جهت حضور در رتبه بندی ISC شدند و بدین ترتیب در رتبه بندی سال ۹۴-۱۳۹۳ دانشگاه های آزاد کشور، شاهد رشد نزدیک به ۱۸ درصد در تعداد واحد های تحت پوشش رتبه بندی بوده ایم.
وی افزود: دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران همانند رتبه بندی سال گذشته در جایگاه نخست فهرست سال ۹۴-۱۳۹۳ قرار گرفته است و پس از آن دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز رتبه ۲ و دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در سال ۹۴-۱۳۹۳ رتبه سوم جدول را به خود اختصاص داد.
سرپرست ISC گفت: همچنین واحدهای تبریز، تهران جنوب، اراک، خوراسگان اصفهان، اراک، تهران مرکز ، شهرضا و اردبیل نیز به ترتیب در جایگاه های ۴ الی ۱۰ جدول قرار گرفته اند.
دهقانی خاطر نشان کرد: گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)دانشگاه های آزاد اسلامی کشور را براساس ۲۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و فعالیت های اجتماعی- اقتصادی مورد رتبه بندی قرار داد. شاخص ها و معیارهای این رتبه بندی مصوب ششمین نشست فوق العاده وزرای آموزش عالی کشورهای اسلامی در شهر جده عربستان است که توسط خبرگان و متخصصین علم رتبه بندی تهیه و تدوین شده است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام افزود: در این رتبه بندی علاوه بر انتشار امتیازات کل و رتبه هر دانشگاه، امتیازات دانشگاه ها در معیارهای پژوهش، آموزش، وجهه بین المللی، تسهیلات و فعالیت های اجتماعی-اقتصادی نیز روی وبگاه رتبه بندی در اختیار واحدهای مربوطه قرار گرفته است و بدین ترتیب هر واحد می تواند به اطلاعاتی دقیق و همه جانبه از وضعیت علمی خویش دست پیدا کند
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در ادامه گفت: جهت رتبه بندی سال ۹۴-۱۳۹۳ دانشگاه های آزاد کشور، قسمتی از اطلاعات مورد نیاز رتبه بندی ISC که مرتبط به شاخص های غیر پژوهشی است توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی تهیه شد و در اختیار این گروه قرار گرفت. بخش دیگر اطلاعات مرتبط به شاخص های پژوهشی نیز مستقیماً توسط کارشناسان گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از پایگاه استنادی وب آو ساینس تهیه شد.
وی افزود: در معیار پژوهش که جزو مهمترین ماموریت دانشگاهی به حساب می آید و در رتبه بندی ISC نیز بیشترین وزن را به خود اختصاص داده است، واحد علوم تحقیقات تهران با فاصله از دیگر واحدها، به عنوان برترین واحد در بعد پژوهش معرفی شد.
دهقانی ادامه داد: معیار پژوهش در رتبه بندی ISC مهمترین معیار رتبه بندی به حساب می آید. این معیار توسط شاخص هایی چون تعداد مقالات، میزان استنادات نسبت به هر مقاله، میزان مقالات نسبت به اعضای هیات علمی، نرخ رشد مقالات و استنادات و ثبت نامه ها مورد ارزیابی قرار می گیرد.
فهرست کامل نتایج رتبه بندی دانشگاه های آزاد کشور بر روی وبگاه گروه رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) به آدرسur.isc.gov.ir در دسترس قرار دارد.

۱۰ دانشگاه برتردانشگاه‌های آزاد اسلامی ایران